ehsanss 2 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من دنبال یه افزونه میگردم که وقتی مطالب داخل یه مجموعه رو میخوایم ببینیم هر مطلب رو داخل یه باکس نشون بده یعنی از اون حالت معمولی در بیاد و یه شکلی به خودش بگیره راستش سایتی نمیشناسم که این افزونه توش باشه یعنی فبلاً دیدم ولی الان یادم نیست یه عکس درست کردم که تقریباً منطورم رو نشون میده http://up.iranblog.com/images/rsktdff5fue5du28anu.jpg ممنون میشم کمکم کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در خود جوملا براحتی می تونید این کار رو انجام بدید... (باید منو مجموعه ها یا بخش های مورد نظر رو ایجاد کنید) مدیریت سایت / تنظیمات کلی / منو ها / منو مورد نظر--->[پارامترها - اصلی] (مطالب بلند - مختصر - ستون ها...) (در حالت پیشفرض منو صفحه اصلی رو دارید که شامل کل مطالب می شه و می تونید نحوه چیدمان مطالب رو همونطور که در بالا عرض کردم تعیین کنید...) موفق باشید 1 واکنش ها : ehsanss نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر