tafteh 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من از جوملا نسخه 1.5.22استفاده میکنم ،حالا وقتی بعضی از ماژول ها رو نصب میکنم موقع نمایش سایتم یه error میده و هیچی رو نشون نمیده ،باید چیکار کنم ؟ اشکال مال تفاوت نسخه هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام میشه بگی چه اروری میده؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tafteh 0 ارسال شده در تیر 90 Warning: require_once(E:\xampp\htdocs\test\modules\mod_whosonline\helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in E:\xampp\htdocs\test\modules\mod_whosonline\mod_whosonline.php on line 18 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'E:\xampp\htdocs\test\modules\mod_whosonline\helper.php' (include_path='.;\xampp\php\PEAR') in E:\xampp\htdocs\test\modules\mod_whosonline\mod_whosonline.php on line 18 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 اینطور که من فهمیدم شما داری روی لوکال ماژولی برای بررسی و تست دامنه نصب میکنی و این ماژول برای کار کردن نیاز داره روی سایت نصب باشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر