net_vahid 1 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت تمام دوستان عزیز من به یه ماژول نیاز دارم که تمام مطالب سایت رو به صورت ماهیانه چیزی شبیه وبلاگها البته برای هر بخش لیست کنه ، مثلا اخبار اقتصادی به صورت ماهیانه لیست بشه ! میتونید راهنمایی کنید ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در تیر 90 تا بحال برای جوملا این ماژول رو ندیدم ولی اگر باشه منم میخوام :at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در تیر 90 من یه جا دیده بودم تو یه سایت ، یئنی اسلن امکان داره جوملا با این همه امکانات همچین چیزی نداشته باشه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام این پلاگین میتونه تقریبا اون کارو انجام بده http://extensions.joomla.org/extensions/news-production/timed-content/9061 موفق باشید 1 واکنش ها : mhalvaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در تیر 90 [align=RIGHT]ممنون دوست ازیز ، اینترنت من قاتیه یئنی خیلی از سایتا رو باز نمیکنه !!!!!! جوملا هم یکی از اوناست یکی اینو دانلود میکنه بئد بزاره اینجا پیشاپیش ممنون[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 سلام اینم لینک دانلود از جومینا دانلود یا حق 1 واکنش ها : mhalvaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saharazar 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام یه کامپوننت یا ماژول آرشیو خبری می خوام تا با تاریخ مطالب رو بشه فراخوانی نمود ؟ مثل فارس نیوز ممنون میشم اگه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام همینی که دوستان لطف کردن برحسب تاریخ کار میکنه دانلود کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a.ghafari 0 ارسال شده در مهر 92 دوستان من این پلاگین رو نصب کردم میشه بگید چجوری کار میکنه؟ نصبش کردم فعالش هم کردم اما نمیدونم چجوریه! میخوام توی سایتم یه حالت آرشیو ماهیانه داشته باشم که دقیقا مثل وبلاگ ها باشه لیست ماه ها رو داشته باشه روی هر ماه کلیک شده مطالب اون ماه رو بیاره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر