محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 سلام. دوستان من از سیستم جوملا ,برای سایتم استفاده می کنم ولی سرعت لود شدن سایت من خیلی پایین است. از شما خواهش می کنم راه حلی برای این مشکل من پیدا کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 لطفا ادرس سايت رو براي برسي دوستان قرار دهيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام میتونه دلایل زیر رو داشته باشه نصب ماژول های زیاد کم بودن سرعت هاست سنگین بودن قالب سایت حجم بالای تصاویر داخل سایت و .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 اینم ادرس سایتم:http://www.gamentech.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز 1- قالب سایت شما به تنهایی سنگین است 2- از فایل فلش استفاده کرده اید که سایت را بسیار سنگین تر کرده است 3- سرور میزبان سایت شما هم سرور کندی هست! دیگه نیازی به عامل دیگری برای کندتر کردن سایتتان ندارید!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر