mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام من در چند فروشگاه ویرچومات دیدم که magic tab رو در صفحه توضیحات هر محصول قراردادن البته میدونم که میشه کد رو کپی کنی و بسازی اما وقتی پیگیر شدم دیدم مثلا فروشگاه جومینا تب ها رو به صورت پیش فرض گذاشته و یا بقیه هم همینکار رو کردن که وقتی یه محصول ایجاد میکنیم اتوماتیک تب ها واسش درست میشن ممنون میشیم اگه طریقه این عملیات رو توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 فرقه ما ایرانی ها با فروم های خارجی همینه به بعضی جاها که میرسیم مثل اینجا دیگه به هر دلیلی جواب نمیدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 کاربر محترم لطفاً اسپم نکنید قبل از ارسال پست جستجو نمایید در خود سایت نحوه استفاده توضیح داده شده است. فرق ما کاربرهای ایرانی با خارجی این هست که ما آماده خور هستیم و حتی کوچکترین جستجو نمی کنیم و سعی داریم همه چیز را بیان به ما بگن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 جناب آقای رضایی قصد اسپم نیست اما آماده خوری معنایی داره که فکر نمیکنم جاش اینجا باشه اگه توی سایت خودش می فهمیدیم همه افزونه ها سایت دارن دیگه فروم جایی نداشت اگر لینک آموزش دارین بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز این مورد نیاز به کد نویسی در هسته ویرچومارت داره و امکان پاسخ کتبی نیست چون طولانی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 آقای ستار رضایی قرار شد لینک آموزش بزارین واسه این کار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 جناب تهرانی قبول دارم که زحمت دارد اما برخی تاپیک ها آموزشش چند صفحه طولانی شده و این مورد هم شاید کمتر از اون باشه به هر حال اینجا میایم که استفاده کنیم و یاد بگیریم ممنون شما هستیم اگر این آموزش رو قرار بدبن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر