عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 سلام ببخشید من کلیجا رو نصب می کنم اما این ارور رو می ده تابع imagecreatetruecolor غیر فعال هست چطوری میشه فعال کرد؟؟ سرور مال خودم هست ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این ارور مربوط به غیرفعال بودن کتایخانه GD2 مربوط به php هست شما باید این کتابخانه رو روی سرور خودتون نصب کنید تا توابع گرافیکی مربوط به ایجاد و ویرایش تصاویر بتونن به درستی عمل کنن. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این ارور مربوط به غیرفعال بودن کتایخانه GD2 مربوط به php هست شما باید این کتابخانه رو روی سرور خودتون نصب کنید تا توابع گرافیکی مربوط به ایجاد و ویرایش تصاویر بتونن به درستی عمل کنن. در پناه حق... اونو نصب کردم اما درست نشد بازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام همانطور که امیر حسین جان اشاره کردن مشکل از gd هست که احتمالا کامل انجام نشده... با توجه به اینکه سرور دست خودتون هست مشکلتون رو در اینجا ---> www.webhostingtalk.ir مطرح کنید... (تخصصی تر می تونن راهنماییتون کنن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر