nima6286 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان خواستم از مجربا بپرسم بعد از طراحی کامل سایت برای تحویلش به شرکت سفارش دهنده قدم به قدم آموزش بدید که چه سطح دسترسیایی باید تغییر کنه..چیا باید غیر فعال بشه...قالب مدیریت چطوری باید تغییر کنه و ... اگه واقعا کسی باشه که زحمت بکشه یه آموزش جامع بذاره واقعا عالی میشه...چون هیچ جایی همچین آموزشی رو ندیدم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز نیازی به تغییر دسترسی ها نیست! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima6286 0 ارسال شده در تیر 90 چه پاسخ کوبنده ای این یا حق آخر امیدوارم بمنزله رسیدن بجواب و پابان بحث نباشه.. اگه واقعا کسی باشه که زحمت بکشه یه آموزش جامع بذاره واقعا عالی میشه...چون هیچ جایی همچین آموزشی رو ندیدم (تغییرات و محدودیتهای معمولی که باید اعمال کنیم و ... نحوه اعمال این تغییرات...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز ! حالا چرا ناراحت شدید ! جواب شما همین بود که دادم ! خوب نیازی به تغییر ندار جوملا همه رو بطور پیشفرض انجام داده ! اگه من درست متوجه نشد پس لطف کنید کمی بیشتر توشیح بدید ! مثلا قالب مدیریت ! برای چی میخوایین ویرایشش کنید !؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 فک کنم منظور دوستمون اینه که : بعد از طراحی و قبل از اینکه سایتو تحویل بده به صاحبش ، دسترسی چه پوشه هایی رو کم کنه که دیگه کسی نتونه تغییری رو سایت انجام بده و چطوری میتونه شخصی سازی کنه قالب مدیریت رو اگه ایطور هست بگو تا دوستان راهنمایی کنند :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima6286 0 ارسال شده در تیر 90 ناراحت نشدم سپاسگذار نیز هستم این یا حق گفتن رو فقط اگه حذف کنید خیلی بهتره چون مثل اینه که آدم دیگه نمیتونه بعدش چیزی بنویسه و خاتمه کار میشه بنظرم خب اول پست گفتم فرض کنید طراحی سایت رو تمام کردید و میخواین اونو به شرکتی که سفارش داده بدید تا بتونن مطالب رو خودشون آپ کنن خب شما قبل از تحویل چه مراحل دیگه ای رو طی میکنید؟چکارا میکنید؟چه تغییراتی میدید؟منظورم در زمینه مدیریت و فایلها و فولدرها و هر آنچه در قسمت مدیریت باید باشه و نباشه ... محدود کردنا.. افزایش امنیتا .. دستکاریا.. اضافه کردن پلاگین خیلی خیلی مهم و ... هر کار دیگه ای که بعد از طراحی سایت و قبل از تحویلش انجام میدید!!؟ پله پله.. قدم به قدم..1...2...3...4... و ...:huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز در این مورد قبلا بحث شده در انجمن !! شما کافیه همه کارهاتون رو انجام بدید و سایت که آماده شد با افزونه Akeeba backup از سایت بک آپ بگیرید و تحویل مشتری بدید تا نصب کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima6286 0 ارسال شده در تیر 90 این دیگه از اون جوابا بودا امیرحسین :1: اگه زحمتی نیست دوتا پست قبلتر از خودتون رو یکم مطالعه کنید (هر کاری کردم نشد نقل قول کنم) جالبیش اینه که از شما توسط دو نفر بخاطر پستتون تشکر شده!!!:@ انگار فقط آقا حامد منظور این موضوع رو گرفته!!!!!! فک کنم منظور دوستمون اینه که : بعد از طراحی و قبل از اینکه سایتو تحویل بده به صاحبش ، دسترسی چه پوشه هایی رو کم کنه که دیگه کسی نتونه تغییری رو سایت انجام بده و چطوری میتونه شخصی سازی کنه قالب مدیریت رو خب اول پست گفتم فرض کنید طراحی سایت رو تمام کردید و میخواین اونو به شرکتی که سفارش داده بدید تا بتونن مطالب رو خودشون آپ کنن خب شما قبل از تحویل چه مراحل دیگه ای رو طی میکنید؟چکارا میکنید؟چه تغییراتی میدید؟منظورم در زمینه مدیریت و فایلها و فولدرها و هر آنچه در قسمت مدیریت باید باشه و نباشه ... محدود کردنا.. افزایش امنیتا .. دستکاریا.. اضافه کردن پلاگین خیلی خیلی مهم و ... هر کار دیگه ای که بعد از طراحی سایت و قبل از تحویلش انجام میدید!!؟ پله پله.. قدم به قدم..1...2...3...4... و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام به نظر من یه سری تغییرات باید در بخش مدیریتی که میخواد تحویل مشتری بشه انجام بدیم مثلا منوی نصب رو از مدیریت برداشته بشه اما بخش مدیریت ماژول دیده بشه و یه سری تغییرات دیگه که مطمئنا مدیران این مطالب رو بلدن و اگه لطف کنن ممنون میشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من قصدم راهنمایی شماست، نه گمراهی شما!! دوستان هم به بنده لطف دارن و به دلیل راهنمایی در مورد استفاده از افزونه akeeba backup تشکر کردن که این هم به دلیل لطف زیادشون هست. من دیگه جوابی ندارم بدم، چون جواب بدم ناراحت میشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima6286 0 ارسال شده در تیر 90 نه امیرحسین خان اگه دقت کنید تو موضوعای دیگه هر جا پست مفیدی دادید من هم از شما تشکر کردم اما تو این موضوع خب سوال چیز دیگه ای بود اینکه اگه نیاز باشه قبل تحویل محدودیتایی اعمال بشه یا تغییراتی در مدیریت سایت داده بشه یا سطح دسترسی عوض بشه یا امنیتی بیشتر بشه قبل از تحویل چطوری اینکارا اعمال میشه و روند تغییرات معمول و غیر معمول قبل از تحویل به مشتری چیه و چجوریه!؟ در صورت نیاز بهتره چه چیزایی محدود بشه یا تغییر کنه و چجوری این محدودیتا و تغییرات اعمال میشه!؟ و الا شما میگی وقتی نیازی نیست ما یه بکاپ میگیریم با akeeba backup و به مشتری تحویل میدیم اما اینجا سوال چیز دیگه اس ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز درست شما این سوالات رو پرسیدید شما گفتید: " تغییراتی در مدیریت سایت داده بشه یا سطح دسترسی عوض بشه یا امنیتی بیشتر بشه" خوب همه اینها رو انجام دادید، حالا چه با افزونه های جوملا و یا چه به صورت دستی! خوب میخواهید پروژه رو تحویل بدید برای نصب برای اینکار چکار میکنید؟؟؟ معلومه دیگه راهی ندارید جز بک آپ گیری و بهترین راه برای بک آپ گیری همون افزونه Akeeba backup هست. و این ربط به موضوع شما داشت و بی ربط نبود. من سوادم تا اینقدر قد میداد حالا اگه دوستان راه دیگه ای بلدن بگن تا من هم استفاده کنم. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima6286 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز درست شما این سوالات رو پرسیدید شما گفتید: " تغییراتی در مدیریت سایت داده بشه یا سطح دسترسی عوض بشه یا امنیتی بیشتر بشه" خوب همه اینها رو انجام دادید، حالا چه با افزونه های جوملا و یا چه به صورت دستی! خوب میخواهید پروژه رو تحویل بدید برای نصب برای اینکار چکار میکنید؟؟؟ معلومه دیگه راهی ندارید جز بک آپ گیری و بهترین راه برای بک آپ گیری همون افزونه Akeeba backup هست. و این ربط به موضوع شما داشت و بی ربط نبود. من سوادم تا اینقدر قد میداد حالا اگه دوستان راه دیگه ای بلدن بگن تا من هم استفاده کنم. در پناه حق... بابا شما که استاد مایی اما نه امیر حسین من نگفتم این تغییرات رو انجام دادم گفتم باید چه تغییراتی بدم پس این حرفتون اشتباهه شما گفتید:" تغییراتی در مدیریت سایت داده بشه یا سطح دسترسی عوض بشه یا امنیتی بیشتر بشه" خوب همه اینها رو انجام دادید ما هیچ کدوم از این کارارو انجام ندادیم من این موضوغع رو گذاشتم که شما راهنمایی کنید که این تغییرات رو چجوری انجام بدیم :1::1::1::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر