pakbaz 1 ارسال شده در تیر 90 سلام به همه دوستان عزیز. دوستان ایا میشه با جوملا سایتی شبیه به digikala.com ساخت؟ میشه ساخت؟هر جوری که شده(ماژول ها...تجاری هم خریداری بشه.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 این سایت با یک فروشگاه ساز ساخته شده و سپس بطور اختصاصی توسعه داده شده اما با جوملا هم چیزی شبیه این امکانپذیره شما یک کامپوننت فروشگاهی به همراه تعدادی ماژول مناسب و البته قالب مناسب اینکار نیاز دارید فکر کنم اکثر نیازتون رو بتونید رایگان تهیه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 کاربر محترم اگه بخوای من شبیه اینو برات طراحی می کنم و مشکلی هم نیست به این فروشگاه هم یک سر بزن http://topjoomla.ir/shop3/ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در تیر 90 میشه لطف کنید و بگین از چه cms استفاده شده است؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز مشخص هست که این فروشگاه بر پایه جوملا هست ولی همه چیزش اختصاصی شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در تیر 90 به نظر نمیاد که با جوملا باشه. چطور میشه فهمید که با جوملا است. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 خوب عزیزم اگه من طراحی کردم می گم با جوملا طراحی کردم ولی می تونی از توی توضیحات اسکریپت که توی مرورگر مشخص میکنه بفهمی یا ?tp=1 جلوی آدرس بزنی موفق باشیدلطفاً برای سفارش فقط در پیغام خصوصی اقدام نمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در تیر 90 دیگه کسی نیست جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز دیگه ازین جواب بهتر برای داشتن چیز خوب باید یا تلاش کرد یا پول خرج کرد مسلما ساخت یه همچین چیزی که شما می خوای احتیاج به تخصص داره شما که تسلط لازم رو نداری پس بهتر با مدیران صحبت کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر