modir5000 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام- من 100 مگ فضا دارم ولی اندازه حجم کش من در عرض 2 روز به 50 مگا افزایش میابه - در نتیجه سایتم بسته میشه چی کار کنم که هم از کش استفاده کنم و هم این مشکل پیش نیاد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 امکانش هست که شما یه افزونه ای نصب کرده باشید و این مشکل ایجاد شده باشد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 آيا وقتي كش رو غير فعال ميكنيد باز هم حجم زياد ميشه يا خير ؟ ممكن است فايل log حجمش زياد بشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir5000 0 ارسال شده در تیر 90 کش رو غیر فعال کردم فعلا حجمش تغیر نکرده ولی وقتی فعال بود 2210 تا صفحه توی پاکسازی ذخیره ساز وجود داشت که خودم دسای حذف کردم دو روز که رفته بودم مسافرت سایتم از کار افتاده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir5000 0 ارسال شده در تیر 90 با تشکر از استاد گنجی و ودوست عزیز دیگر مشکل من با غیر فعال کردم کش حل شد ولی بعدا میخوام از کش استفاده کنم انشالله باز هم راهنمایی میفرمایید با تشکر مجدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر