hamid80 0 ارسال شده در تیر 90 کامپونتی یا ماژولی برای ارشیو مطالب هست مثلا مطالب خرداد یا تیر یا مرداد که هر مطلبی که نوشته می شه با توجه به تاریخ انتشا رش توی گروه خودش قرار بگیره منظورم ماهی که این مطلب را نوشتیم و منتشر کردیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام حمید عزیز این امکان در خود جوملا موجود هست نیاز به نصب افزونه نیست فقط کافیه واسه مطلبت تاریخ انقضا تعریف کنی در هنگام افزودن مطلب جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام مرتضی جان منظور دوستمون این نبود! منظور دوستمون این بود که مثل وبلاگها و وردپرس یک منو وجود داشته باشه که لینک ماه ها توش باشه و در درون این ماه ها مطالب اون ماه به صورت ارشیو موجود باشه. من در این مورد افزونه ای ندیدم ولی شما جستجو کنید حتما موجود هست در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در تیر 90 من هم به همچین افزونه ای نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر