nima6286 0 ارسال شده در تیر 90 [align=CENTER]میخوام بهترین رو انتخاب کنم و برم حسابی یادش بگیرم... بهترین و مناسب ترین برنامه فروشگاه ساز بنظر شما چیه؟چرا؟(لطفا دلیل انتخابتون رو ذکر کنید) :thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید می خواهید این فروشگاه ساز رو جوملا سوار شه یا جدای از جوملا باشه؟ رایگان باشه یا تجاری؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 بحث فروشگاه ساز از جوملا کاملا جداست و باید در انجمنهای مربوطه به طور تخصصی دنبال کنید اما اختصارا باید بگم در مورد رایگانها در حال حاضر در ایران چند گزینه دارید که بسته به نیازتون هر کدام میتونه برای شما بهترین باشه opencart magento oscommerse prestashop در حال حاضر اولی و آخری در ایران دارای ماژولهای خوبی هستند پیشنهاد اول من برای تنوع امکانات و قالبهای رایگان اپن کارت از لحاظ امکانات قوی هسته اصلی و برخی ماژولهای فارسی ، پرستاشاپ بهتره خودتون برید و بررسی کنید برای خودجوملا هم که ویرچومارت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز بابت معرفی خوبت میشه پشتیبان های رسمی زبان فارسی هر یک از این سیستم ها را معرفی کنید opencart magento oscommerse prestashop در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام www.persiancart.ir http://www.magentocommerce.com/boards/viewforum/51 http://www.prestastore.ir پشتبان اونطور رسمی ندارن برای فارسی زبانها ولی گویا پرستا شاپ یه جورایی رسمی تره !!! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 برای opencart بهتره از این انجمن استفاده کنید. دانلود امکانات و قالبهای رایگان و پشتیبانی اینجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 البته متاسفانه يا خوشبختانه من در ايران بهترين يا بدترين رو نشنيدم و نميتوان گفت يكي از ديگري بهتر است البته منظورم اسكرپت هاي معروف مانند پرستاشاپ و اپن كارت است. اكيدا توصيه ميكنم از فروشگاه سازهاي نال شده استفاده نكنيد چون امنيت كافي ندارند.مانند اين فروشگاه سازهايي كه در سايت هاي ايراني به وفور منتشر شده است. مجنتو را هم انتخاب نكنيد چون نيازمند يك سرور بسيار قوي و مجهز است كه البته ترجمه شده اش رو هم نديدم! در كل اگر نسخه رايگان منظورتون باشه اپن كارت و پرستاشاپ دو گزينه مناسب است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima6286 0 ارسال شده در تیر 90 دلیل اینکه از ویرچومارت جوملا زیاد صحبت نشد چیه؟یعنی بنظرتون این فروشگاه سازا که گفتین مزیتای خیلی بیشتر دارن که من دیگه سمت ویرچومارت جوملا نرم؟(با توجه به اینکه از جوملا برای طراحی سایتهام استفاده میکنم) برم یکی از اونا رو یاد بگیرم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز ویرچو امکانات زیادی داره و برای جوملا بهترین به حصاب میاد ولی شما اگه بخوایید فقط فروشگاه داشته باشید میتونید از فروشگاه سازهای مستقل استفاده کنید مثل پرستا شاپ که هم فارسی هستن و هم کارایی ساده ای دارن ولی اگه میخوایید در کنار جوملا و با هسته جوملا فروشگاه داشته باشید ویرچو بهترین گزینه هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام در ضمن در بحث ها به این دلیل از VM حرف چندانی به نمیان آمده / چون قبلا به حد کافی در مورد VM در فروم بحث شده . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima6286 0 ارسال شده در تیر 90 پس ویرچومارت هم میتونه انتخاب خوبی باشه؟خصوصا برای جوملاکارها؟درسته؟ شما باشید کدوم رو استفاده میکنید؟با هسته جوملا کار میکنید؟یا فروشگاه ساز جدا استفاده میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من باشم به کارم نگاه میکنم اگه محصولات فروشگاه من جدا از کاره سایتم باشه و حجمش بالا باشه مطمئنا از یک سیستم فروشگاهی جدا مثل پرستا یا اپن کارت استفاده میکنم ولی در صورتی که محصولات من مرتبط با کار سایتم باشه اونوقت از ویرچو استفاده میکنم. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر