alihz2006 1 ارسال شده در تیر 90 سلام و خسته نباشید من نمی دونم چیکار کردم یا چه کامپوننت و پلاگینی نصب کردم که باعث از کار افتادن دکمه درج تصویر در پایین کادر ارسال مطالب شده .یعنی دیگه به صورت پاپ آپ باز نمی شه که من بتونم تصویر آپلود کنم . اول اینکه اگه میدونید کدوم کامپوننت یا پلاگین باعث این مشکل شده بگید تا پاکش کنم . دوم اینکه اگه بدون پاک کردن ابزار ها امکان درست شدنش هست کامل توضیح بدید . ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 اگه میتونی ادیتور پیشرفته که در انجمن ارائه شده رو نصب کن امکانات جالب بیشتر هم برات ایجاد میکنه :heart: یه سرچ کوچیک بکنید پیداش میکنید موفق و شاد باشی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در تیر 90 اگه میتونی ادیتور پیشرفته که در انجمن ارائه شده رو نصب کن امکانات جالب بیشتر هم برات ایجاد میکنه :heart: یه سرچ کوچیک بکنید پیداش میکنید موفق و شاد باشی :thankyou: خیلی ممنون من نصب کردم .پلاگین هم فعاله .ولی هیچ تغییری نمی بینم .برای استفاده از این ادیتور چیکار باید بکنم چیکار کنم که ارسال مطلب با این ادیتور بالا بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 از مدیریت کاربران ادیتوری رو که نصب کردید به عنوان پیشفرض برای کاربری خودتون انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 این مسیر رو بروید و ادیتور جدید رو قرار بدید: تنظیمات کلی > سربرگ سایت > قسمت تنظیمات سایت > ویرایشگر :thankyou::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر