mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام به همه اساتید و کاربران محترم سایت جومینا من یکی دوتا ماژول تو سایتم دارم که بعضی وقتا باز میشه بعضی وقتا نه این مشکل از قالبم هست چون قبل از این قالبم روی قالب های دیگه کار میکردن بدون مشکل. یکی از اون ماژول هایی که کار نمیکنه ماژول نشانگر موس هستش دیگری ماژول نوار ابزار برای کاربران سومین ماژول ماژول پاپ آپ باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید www.pcpadideh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به موقعیت های قالب جدیدتون ماژول ها رو تنظیم کنید... (انتشار ماژولهای مورد نظر در موقعیت های فعلی قالب جدید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به موقعیت های قالب جدیدتون ماژول ها رو تنظیم کنید... (انتشار ماژولهای مورد نظر در موقعیت های فعلی قالب جدید...) موفق باشید ممنون اما موقعیت های ماژول ها هم درست تنظیم شده میگم که بعضی وقتا نشون داده میشه بعضی وقتا نه مثلا در طول ده بار مشاهده سایت شاید فقط یکبار نمایش داده بشن ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام کوکیهاتونو پاک کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام کوکیهاتونو پاک کنید . یا حق اگرم منظورتون از کوکیه، کوکی های اینترنت اکسپلوررم هست باید بگم که این مشکل و من با هر سیستمی سایتم و باز کردم این چند تا ماژول بازم همینطوری بودن چطوری باید این کارو انجام بدم از کجا ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام تو فروم سرچ کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام تو فروم سرچ کنید . یا حق ممنون دوست عزیز اما زیاد گشتم چیزی پیدا نکردم که بتونه مشکلم و حل کنه ممنون میشم ازتون اگه بتونی همینجا کمکم کنی خواهش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز چی سرچ کردین ! میشه اون متنی رو که سرچ کردین اینجا بزارید . احترام به وقت دیگران بعنی احترام به خود. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز چی سرچ کردین ! میشه اون متنی رو که سرچ کردین اینجا بزارید . احترام به وقت دیگران بعنی احترام به خود. یا حق چشم عزیز لود نشدن ماژول در سایت و یه چند تا چیز دیگه مثل این نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام مرد مومن من چی گفتم ! شما چی سرچ کردین ! من گفتم پاک سازی کوکیها ! کش ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام مرد مومن من چی گفتم ! شما چی سرچ کردین ! من گفتم پاک سازی کوکیها ! کش ! یا حق به خدا چیزی پیدا نکردم باور کن تا الان دارم میزنم جستجو چیزی ندیدم کمکم کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام فهمیدم مشکل از کجاست! تو این افزونه ای که استفاده کردین از جی کوری استفاده شده ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام فهمیدم مشکل از کجاست! تو این افزونه ای که استفاده کردین از جی کوری استفاده شده ؟ یا حق فکر کنم اگه اینطور باشه چی؟؟ یعنی باید قید هر چی پلاگینه که از جی کواری استفاده شده بزنم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام قالبتان رو عوض کنید ! یا قسمت JQ قالب رو حذف کنید ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام قالبتان رو عوض کنید ! یا قسمت JQ قالب رو حذف کنید ! یا حق دوست عزیز ممنون از راهنماییت معذرت میخوام اینو میگم میشه بگید این JQ رو که میگید کجاست و چطور باید پاکش کنم لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام اگه این کار رو بکنید قالب درست کار خواهد کرد ! یا از افزونه های دیگه استفاده کنید یا قالب رو کلا عوض کنید . یا ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام اگه این کار رو بکنید قالب درست کار خواهد کرد ! یا از افزونه های دیگه استفاده کنید یا قالب رو کلا عوض کنید . یا ... یا حق دوست عزیز بدبختی من اینه که نمیدونم این JQ کجاست تا بتونم حذفش کنم لطفا بیشتر راهنماییم کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 منظور كدهاي جي كوئري است كه در قالب استفاده شده و معمولا در فايل index.php قرار دارد و اگر حذف كنيد قالب شما به مشكل ميخورد ! براي همين جناب شمسي گفتند قالب رو تغيير دهيد يا از افزونه ديگري استفاده كنيد البته ميتوانيد پلاگين jquery++ رو هم تست كنيد و اگر حل نشد چاره اي نيست يا تغيير قالب يا حذف جي كوئري قالب يا استفاده از افزونه هايي كه از جي كوئري استفاده نميكنند! اين هم لينك پلاگيني كه معرفي كردم : http://forum.joomina.ir/thread-2452.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 منظور كدهاي جي كوئري است كه در قالب استفاده شده و معمولا در فايل index.php قرار دارد و اگر حذف كنيد قالب شما به مشكل ميخورد ! براي همين جناب شمسي گفتند قالب رو تغيير دهيد يا از افزونه ديگري استفاده كنيد البته ميتوانيد پلاگين jquery++ رو هم تست كنيد و اگر حل نشد چاره اي نيست يا تغيير قالب يا حذف جي كوئري قالب يا استفاده از افزونه هايي كه از جي كوئري استفاده نميكنند! اين هم لينك پلاگيني كه معرفي كردم : http://forum.joomina.ir/thread-2452.html متاسفانه مشکلم با این هم حل نشد من یه درخواست از شما اقای گنجی و دوستان عزیز داشتم الان که دیگه راهی ندارم ناچار به تغییر قالب هستم و از شما خواهشمندم یه قالب خوب و سبک و با موقعیتت های مشابه قالب خودم بهم معرفی کنید بخدا خیلی به دنبال یه همچین قالبی بودم که دید م و متاسفانه الان باید ازش بگذرم خواهش میکنم کمکم کنید www.pcpadideh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر