amir206 0 ارسال شده در تیر 89 صحفه کانفیگ سلام دوستان قایلی که ضمینه کردم ایندیکس فایل کانفیگ یه اسکریپت هست یکم توش دستکاری کردم خرابش کردم بلد نیستم دوباره درستش کنم از اساتید کمک می خواهم که این فایل را دوباره درست کنن ممنون http://www.dir.upnload.com/uploads/1369055043.txt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام دوست عزیز لطفا موقع ارسال تایپیک به بخش ارسالی هم توجه کنید / کجای این به بخش" نرم افزارها و نيازهاي طراحی وب " مربوط میشه ؟ / به قوانین احترام بزارید :exclamation:/ خوب برای رفع مشکلت کافیه مشخصاتی که در سمت چت مشخس شده رو درست در سمت راست وارد کنی . مثلا : در این کد باید نام دیتابیستو به درستی وارد کنی. define('dbname','scdcoir_adonis'); موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir206 0 ارسال شده در تیر 89 من منظور شما را نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدید خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام میگم مثلا سمت چپ نوشته dbname خوب جلوی این باید اطلاعات مربوترو دیقیاً واردی کنی و بقیه هم همینطور. { مثلا اینی که مثال زدم برای اسم دیتا بیس بود } موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir206 0 ارسال شده در تیر 89 ممنون از راهنماییتون:thankyou: اینا رو باید چی بنویسم define('user_md5_pass','r3s4'); define('admin_md5_pass','d5f6g'); define('admin_ajax','w34d'); define('user_ajax','q2w1'); define('page_nav_number',5); define('payment_vahed','ÑíÇá'); define('ads_mode','1'); define('dns_1','dns1.bymir.ir'); define('dns_2','dns2.bymir.ir'); define('upload_max_size',1024*1024); define('temp','bymir'); ?> define('project_version','0.1003'); define('dbperfix','dl_'); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر