Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 با سلام. در یکی از آموزش های جومینا خواندم که اگر index.php قفل یا حذف شود برای سایت بهتر است. من از طریق سی پنل ریدایرکت را انجام دادم.یعنی index.php را حذف کرد. حالا دو مشکل هست. 1.وقتی لاگین می کنیم دیگه نمیشه لاگ اوت کرد. 2.کامپوننت نظرات درست کار نمی کند و نظرات را نمایش نمی دهد. این ریدایرکت را حذف کردم که مشکلم حل شد. آیا راهی هست که این ریدایرکت انجام بشه(index.php حذف بشه) و این دو مشکل پیش نیاد؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام فکر کنم بتونید از طریق اچ تی اکسس و افزون های سئو کاری انجام بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما میتونید لینک آموزش رو قرار بدید؟؟ فکر نکنم همچین چیزی به درستی کار کنه و بشه. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 با سلام فکر کنم بتونید از طریق اچ تی اکسس و افزون های سئو کاری انجام بدین یا حق چطور؟ باید کد خاصی به htaccess اضافه کنم؟چه کدی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام یادم نیست باید سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 90 کجا باید جستجو کنم؟ در جومینا جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم. میشه خودون سرچ کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 تاپيك زير رو نگاه كنيد! http://forum.joomina.ir/thread-4452.html البته چند تاپيك ديگر هم در اين زمينه موجود است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام منظورم کل وب بود - یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 90 با سلام من سایتم رو روی بدون www قفل کردم . حالا هم میخواهم روی بدون index.php قفل کنم . بعد از یک روز تمام جستجو یه کد پیدا کردم که خوب کار میکنه : RewriteCond %{THE_REQUEST} ^.*/index.php RewriteRule ^(.*)index.php$ http://www.yoursite.com/$1 [R=301,L] فقط یه مشکلی که داره اینه که اگه سایتم آفلاین باشه و بخواهم از صفحه آفلاین وارد سایتم بشم وارد سایت نمیتونم بشم . از دوستانی که در این مورد چیزی میدونند خواهش میکنم توضیح بدهند که چیکار کنم. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر