مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 89 سلام دوستان امیدوارم از این قالب خوشتون بیاد:heart: لینک دانلود 1 واکنش ها : r66_27 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام محمد جان اگه هدرتو کمی کوچیکنر می کردی خیلی بهتر می شده ( هموطوری که شحهریار جون تو پست قبلیتون فرموذه بودند ) تو پست قبلیت یادم رفت اینو بگم بهتره برای زمینه مطالبت از رنگی استفاده کنی که چشم کاربرو اذیت نکنه. { سفید خاکستری ..} موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 یکم زیاد قرمز نشد؟ بک گراندو سفید می کردی بهتر نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cojiyan 0 ارسال شده در آذر 89 لینكی دانلود كار میكونی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز لینک دانلود تصحیح شد میتونید از این لینک دانلود کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در آذر 89 می توانی به جای table از div استفاده کنی و دوباره قالب را منتشر کنی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز hoomanb قول نمیدم ولی اگه وقت کردم و تونستم حتما اینکار براتون انجام میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ad110 0 ارسال شده در بهمن 90 الان مشکل صورتی بودن پس زمینه هستش اگر بشه مشکی بشه یا سفید عالی میشد البته سفید باید حتما بیاد بالا ببینیم چجوری درمیاد در هر صورت ممنون میشم یکی از دوستان بزرگواری کنن و دستی به روی این قالب بکشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام د وست عزیز درخواستتون رو در تاپیک مشکلات بیان کنید... در ضمن دموی سایتتون رو قرار بدید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ad110 0 ارسال شده در بهمن 90 همکار محترم قربون محربونیت من روی ویبلوتین هستم تازه میخوام یه خبرگزاری بزنم و همگان گفتن جوملا راسته کار سایت خبری هست هیچیم بلد نیسم صفر کیلومتر میخوام شروع کنم عذرخواهی هممیکنم در تاپیک مربوطه سوال نپرسیدم الان میخوام کمک کنید اینم دانلود کردم از تو عکس دیدم پس زمینه صورتیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 اصلا قالب اسکرین شات نداره...یعنی فکر میکنم عکسی بوده که الان منقضی شده که... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ad110 0 ارسال شده در بهمن 90 جیگر اینم عکس خدمت شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر