amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام من در لوکال جوملا 1.5.22 را نصب کردم و از افزونه admin tools - دستیار مدیر که در جومینا هست استفاده می کردم من در این افزونه بروی گزینه خاموش نمودن فوری سایت کلیک کردم و بعدش دیگه مدیریت و خود سایت بالا نیومد هم اکنون ارور 500Internal Server Error میده ممنون در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام از طریق دینابیس افرونه مورد نظر رو پاک کنید /. این افرونه در لوکال اون تو که باید وشاید کار کنه نمیکنه ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام از طریق دینابیس افرونه مورد نظر رو پاک کنید /. این افرونه در لوکال اون تو که باید وشاید کار کنه نمیکنه ! یا حق ممنون شمسی جان میشه بیشتر توضیح بدید باید جدول های دیتابیس مربوط به افزونه دستیار مدیر را پاک کنم ؟؟؟؟؟؟؟ فایل htaccess.txt دو تا شده و نام هاشون روی لوکال تغییر داده شده به htaccess.eom و .htaccess ممنون میشم کامل توضیح بدید چون می ترسم اشتباهی کاری انجام بدم و بیچارم بکنه من رو این سایته یک ماه دارم کار می کنم در پناه حق :heart:ببخشید اینها را باید در دیتابیس پاک کنم ؟؟؟ jos_admintools_acl jos_admintools_adminiplist jos_admintools_badwords jos_admintools_customperms jos_admintools_ipautoban jos_admintools_ipblock jos_admintools_log jos_admintools_redirects jos_admintools_wafexceptions در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام بله دوست عزیز شما باید این جداول رو پاک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون امیر حسین جان دوست عزیز پاک کردم اما مشکل هنوز پابرجاست در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در تیر 90 من با این افزونه کار نکردم اما فایل configuration رو چک کنید ببینید دستوراتش عوض شده.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز ممنون لطفا کمی بشتر راجب configuration توضیح بدید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام فایل configuration پیشفرض جوللا رو در دارکتوری موجود جایگزین configuration فعلی کنید ./ و بعد از جایگزینی configuration جدید رو باز کنید و اطلاعات خوسته شئه رو وارد منید. قبل از هر کاری از configuration فعلی یک کپی برای خود نگاه دارید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر