محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان! من افزونه ای می خوام برای پیوند به دیگر صفحات. اگه می تونین راهنمایی کنید مرا !من انلاین هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 میشه بگی دقیقا میخوای چیکار کنی؟ :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 می خوام در سایتم لینک دوستان قرار دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 در قسمت کامپوننت ها ، وب لینک ها( در خود جوملا) ، آدرس ها رو قرار بده ، با ماژولش در سایت نمایش در بیار :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 چه طور در صفحه اصلی نمایش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 این ماژول رو سرچ کنید و نصب کنید روی سایت در جای مورد نظر قرار بدید خودش لینک های وب لینک رو به طور خودکار نمایش میده ماژولی با نام : mod_db8latestweblinks موفق و شاد باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در تیر 90 ماژولی به این نام وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 من که سرچ کردم خیلی بود در ضمن شما میتونید از سایت جوملای جهانی سرچ کنید که من اینو سرچ کردم و یافتم بفرما: http://extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/weblinks/1979?qh=YTo4OntpOjA7czo2OiJsYXRlc3QiO2k6MTtzOjc6ImxhdGVzdHMiO2k6MjtzOjc6IidsYXRlc3QiO2k6MztzOjk6IidsYXRlc3QnLCI7aTo0O3M6ODoiJ2xhdGVzdCciO2k6NTtzOjg6IndlYmxpbmtzIjtpOjY7czo3OiJ3ZWJsaW5rIjtpOjc7czoxNToibGF0ZXN0IHdlYmxpbmtzIjt9 البته میتونه ماژول های دیگه ای هم باشه وازه latest weblinks رو سرچ کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از این ماژول هم می تونید بهره ببرید: http://forum.joomina.ir/thread-1929-post-9963.html#pid9963 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر