havafaza 3 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستای عزیز باید یه کاری انجام بدم ولی نمیدونم چه طوری ( سوادشو ندارم ) شاید همتون قالب سایت تابناک هزاررو دیده باشید . دمو خوب من باید یه چیزی به ته قالب اضافه کنم که اسمشم نمیدونم چیه ولی همونیه که ته قالب سایت رشد ازش استفاده کردن. (سایت رشد) همون کادر سیاهی که جای 4 تا ماژول توش هست. میخوام بدونم کسی میتونه لطف کنه این کار رو واسم انجام بده؟ ممنون از لطفتون راستی قالب تابناک هزاره تو سایت هست اینم لینک دانلودش http://dl.joomina.ir/file.php?file=41844...b4ff6c979a نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام میخواین دور 4 تا موقعیت کار بالایی و پایینی ایجاد کنید ؟ یک عکس از چیزی که میخواین رو آماده کنید / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام میخواین دور 4 تا موقعیت کار بالایی و پایینی ایجاد کنید ؟ یک عکس از چیزی که میخواین رو آماده کنید / یا حق خوب آره . ولی توجه کنید که این 4 تا موقعیت در حال حاضر تو قالب وچود نداره و باید به قالب اضافه بشه. این هم عکس خواهش میکنم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام این 5تا موقعیت داره ! برای افزودن موقعیت ها یادم هست که قبلاً توضیحاتی توی یکی از تایپبک ها دادم سرچ (جستجویی پیشرفته )کنید ! بعد اینکه موقعیت ها تون رو در php اضافه کردین در css به باکسی که همه ماژول ها در او گرار دادند بردار پایینی و بالایی بدین . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام این 5تا موقعیت داره ! برای افزودن موقعیت ها یادم هست که قبلاً توضیحاتی توی یکی از تایپبک ها دادم سرچ (جستجویی پیشرفته )کنید ! بعد اینکه موقعیت ها تون رو در php اضافه کردین در css به باکسی که همه ماژول ها در او گرار دادند بردار پایینی و بالایی بدین . یا حق خوب من که گفتم تو این زمینه بی سوادم نمیشه کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام چیرو توضیح بدم / گفتم که قبلا تو فروم بحث شده / اگه چیزی فراتر از اون چیزی که بحث شده میخواین رو هم نمیشه به این سادگی توضیح داد چون هم باید هم باید آموزش Css , Php و هم ... که از حوصله تایپی من خارج هست / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s_habibee 0 ارسال شده در آذر 90 سلام چطوری می تونم پهنای bmenu رو زیاد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر