amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوستان خسته نباشید من پلاکین هایی برای IE را دیدم و استفاده کردم اما یک سوال دیگر دارم راجب اینگونه افزونه ها آیا همچنین افزونه ای هست که وقتی کاربر با ie6 یا ie7 وارد میشه سایت کلا باز نشه بلکه فقط یک صفحه سفید پیغام نمایش داده بشه - مثلا پیغامی راجب اسفاده از موزیلا و غیره همچنین چیزی داریم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 خوب میشه همچین کار انجام داد که با تغییرات قالب این پلاگین ها میشه انجام داد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 خوب میشه همچین کار انجام داد که با تغییرات قالب این پلاگین ها میشه انجام داد موفق باشید ممنون جناب آقای رضایی عزیز لطفا بیشتر توضیح بدید یا اگر امکانش هست خودتون یا کسی برام تنظیم کنه و بعد بزاره برای دانلود در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام 2تا حالت داریم زمانی که کاربر با آی ای وارد میشه پیغام بده و صفحه هم جاش باشه - پیغام بده و محتوایی هم تو صفحه نباشه یعنی محتوا جذف بشن ! فکر کنم مورد اول بهتر باشه . شما حالت رو بفرمایید من عرض کنم که چیکار کنید / برای پیغام آی ای افزونه داریم / ولی من از طریق افزودن کد خواهم گفت. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 پیغام بده و محتوایی هم تو صفحه نباشه یعنی محتوا جذف بشن ! در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 [/php] اضافه کنید : و قبل از نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام در ضمن این رو هم عرض کنم این برای پیام دادن برای ورژن های پایین تر از ie7 هست اگه میخوایین برای ie 7 هم پیام بده باید کد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر