Ehssan_it 0 ارسال شده در تیر 90 امروز که کار طراحی یکی از سایتای جوملائیم تموم شد و برای تستش رفتم از روی لوکال هاست و پوشه ای که اون رو درست کرده بودم اجرا کنم خطای 404 رو دیدم ! localhost/foldername/index.php بک اپ هائی که از چند روز قبل داشتم رو ایمپورت کردم همشون یک خطائی میدادن داره اشکم در میاد باید تا اخر هفته تحویل بدمش اینم بگم که در اوایا کار همچین مشکلی پیش اومد یه بهنده خدائی گفت باید از اول شروع کنی حالا تورو خدا نگین باید از اول شروع کنم:x (30)::x (9): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز خطای 404 مربوط به پیدا نکردن صفحات سایت شما یا همون پیدا نکردن لینک های شماست شما از افزونه اصلاح لینک استفاده کردید؟؟ مشکل شاید از افزونه ای هست که شما نصب کردید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در تیر 90 نه از این افزونه که گفتین استفاده نکردم حالا این خطرناکه یا نه ؟ الان تمام لینک های سایت کار میکنه غیر از اینکه همون صفحه اول نمیاد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام جوملا رو از سایت دریافت کرده و روی جوملا موجود آنزیپ کنید و دارکتوری اینیستال رو پاک کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maghaleh 2 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من هم همچین مشکلی داشتم اون هم زمانی بود که پلاگین 404 را نصب کرده بودم این پلاگین رو اگه نصب کردی غیر فعال کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من هم همچین مشکلی داشتم اون هم زمانی بود که پلاگین 404 را نصب کرده بودم این پلاگین رو اگه نصب کردی غیر فعال کن نه این پلاگین نصب نیست جوملا رو از سایت دریافت کرده و روی جوملا موجود آنزیپ کنید و دارکتوری اینیستال رو پاک کنید. خطر نداره که همونطور که گفتم کاملا تموم شده :at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید احتمالا افزونه ای نصب کردید که اینطور شده... در مورد خطای 404 قبلا در انجمن بحث و راه کار ارائه شده که کمی جستجو لازمه... جوملا رو از سایت دریافت کرده و روی جوملا موجود آنزیپ کنید و دارکتوری اینیستال رو پاک کنید. خطر نداره که همونطور که گفتم کاملا تموم شده :at: خیر اگر درست انجام دهید خطری نداره... (محض احتیاط که اشتباه عمل نکنید می تونید قبلش یک بک آپ از اطلاعاتتون بگیرید و بعد اقدام کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید احتمالا افزونه ای نصب کردید که اینطور شده... در مورد خطای 404 قبلا در انجمن بحث و راه کار ارائه شده که کمی جستجو لازمه... جوملا رو از سایت دریافت کرده و روی جوملا موجود آنزیپ کنید و دارکتوری اینیستال رو پاک کنید. خطر نداره که همونطور که گفتم کاملا تموم شده :at: خیر اگر درست انجام دهید خطری نداره... (محض احتیاط که اشتباه عمل نکنید می تونید قبلش یک بک آپ از اطلاعاتتون بگیرید و بعد اقدام کنید...) موفق باشید اره بحث شده ولی درباره لوکال نیست بنده بعد از چند سال فعالیت در انجمنها خوشبختانه با فرهنگ جستجو و .. اشنا هعستم برای این پرسیدم چون باید تحویلش بدم بعد ابروم و .. نره :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر