رفتن به مطلب
A.Ghaderi

ماژول نمايش بازديدكنندگان به صورت روزانه و هفتگي و ماهانه

پست های پیشنهاد شده

جناب قادری عزیز من این ماژول رو برا یکی از مشتریام استفاده کردم کاملا اشتباه می شمارد و حتی کم هم می کرد

نمی دونم شما کار کردی با این؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این ماژول رو کسی دیگه هم تست کرده من توی لوکال تست کردم ولی نه عمل نکرد چون

یه خبری رو به دوستان بدم چون این ماژول بسیار کارامد هست جومینا آیکن قصد دارد که برای این ماژول آیکن های مناسبی رو طرح بزند که هفته ی آینده برای دانلود گزاشته مب شود

لینک به ارسال

من روی لوکال تست نکردم روی سرور تست کردم و سایت آزمایشی بود. با دو سه دفعه ای که خودم رفتم توش درست بیود. بقیش رو نمی دونم. ولی ماژول های بهتری هم هست

لینک به ارسال

با سلام

ازنظر کار کردن بله مشکلی نیست ولی باید در یک سایت به مدت چند ماه بماند و نتیجه آن با نتایج گوگل یا آلکسا چک شود اگر نزدیک بود به عنوان شمارشگر خوب شناخته می شود

باز هم ممنون

لینک به ارسال

چرا مشكل داره من الان تو 7-8 تا سايت دارم هم از اين ما‍ژول و هم از وبگذر استفاده مي كنم

اعدادي كه نشون ميده كلا چرت هست و اكثرا تو يه روز فقط يه عدد رو نشون ميده و آماري رو هم كه نشون مي ده با آمار وبگذر همخوني نداره !!...

لینک به ارسال

با سلام

احمد عزیز وبگذر خودش آخر آمار غلط هست. من خودم تو بلاگ قبلیم وبگذر داشتم. یعنی آمار را یکی در میان می زنه. با google anlytics چک کنید

لینک به ارسال

آخه وب گزر به تعداد رفرش و چرخیدن در سایت نشون می ده من در لوکلل تست کردم تا 6 بار رفرش کردم شماره 2 تا 2تا بالا می رفت

و بعد از عدد 6 دیگه بالا نرفت بخاطر همین می گم آخه وقطی می خواهیم بیام برای این ماژول یک آیکن زیبا جایگزین کنیم ارزش داشته باشه

لینک به ارسال

دقیقا پس واسه چی سایت هایی که رفرش اوتوماتیک داره خلاف قانون webgozar هست بخاطر همینه ولی نظرمن اسن هست که هر کاربر یک بار در روز باید شمارش بشه بهتره تا اینکه در صفحه ای از سایت می ره شمارش بشه از موضوع دور نشیم :-/ من فکر کنم این ماژول مشکل کلی داره باید دنبال یک ماژول مناسب دیگر گشت که اگه پیدا بشه که عالی

لینک به ارسال

درسته وبگذر عدد رفرش رو نشون مي ده ولي تعداد بازديد كنندگان رو هم داره كه با اون نمي خونه من حتي تو يكي از سايت هام شمارنده رو با پرشين استيت گذاشتم كه باز آمار هاش با هم نمي خوند

ولي شهريار جان شما آيكن ها رو عوض كن چون به خاطر شكيل شدن سايت مي شه از اين ماژول استفاده كرد .

لینک به ارسال

احمد جان می شه یک ماژول زیبا و بهتر بیاریم تا ما درستش کنیم عوض کردن آیکن ها مشکلی نیست دوست نداریم دوباره کها ر کنیم ولی اگه مش ا می خواهین برای شما فقط برای شما درست می کنیم داداش:thankyou:

لینک به ارسال

دوستان عزيز هيچي گوگل آناليز نمي شه اگه بچه هاي برنامه نويس بتونن يه ما‍ژول گوگل آناليزو رديف كنن ممنون مي شم البته من ديده بودم يجا ولي جالب نبود

ممنون

لینک به ارسال

با سلام

بله عصر زمان درست می گه. گوگل بهترین و دقیق ترین است فقط حیف که ماژولی خوب براش درست نشده

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...