دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام به همه دوستان الان ساعت 30 دقیقه بامداده و فارسی سازی این کامپوننت فوق العاده به پایان رسید بوسیله این کامپوننت که بهمراهش یه پلاگین هم نصب میشه می تونید برای سایت خودتون یه تولبار درست کنید تولبار میتونه راست،پایین و یا چپ باشه کار باهاش راحت و آسونه فقط کافیه روی دکمه جدید کلیک کنید و دکمه خودتونو ایجاد کنین می تونید به ماژول ها،منوها و سایر عناصر جوملاتون هم لینک بدین لینک خارجی،دکمه اختصاصی و خیلی چیزهای دیگه دموی تولبار اینم لینک دانلود از سرور جومینا دانلود کامپوننت تولبار ساز موفق و سربلند باشید سايت سازنده افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
giggle 0 ارسال شده در تیر 90 سلام چه طوری نوار رو به چپ یا راست منتقل کنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز در تنظیمات افزونه باید دنبال این مورد بگردید قبلا تست کرده بودم فکر کنم میشد همچین کاری. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز در قسمت تنظیمات کامپوننت ستون سمن چپ یک منوی بازشو وجود دارد که چند انتخاب برای آن وجود دارد پایین وسط پایین چپ پایین راست چپ راست کافیست موقعیت مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید که در تصویر سمت راست نیز نمایش داده می شود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در شهریور 90 خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز جومینایی آقا من این کامپوننت رو نصب کردم و تموم تنظیماتش هم درست کردم و منوهام(یعنی دکمه هام) هم ایجاد کردم ولی وقتی اوکی میکنم یعنی ذخیره میکنم توی سایتم نشون داده نمیشهلطفا کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 فکر کنم فقط توی IE اینجور باشه و با دیگر مروگرها مثل کروم باز بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در شهریور 90 نه من با فایرفاکس و IE و سافاری تست کردم نیومد. نمیدونم باید پلاگین خاصی روشن یا خاموش باشه و یا .... لطفا کمکم کنید... پلاگین خود کامپوننت هم روشنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام عجیبه! کش و ذخیره سازیتون رو حذف کنید با قالب های دیگر هم تست کنید حذف کامل و مجدد نصب کنید شاید با افزونه دیگری تداخل داشته باشه! (البته تا بحال شخصا چنین چیزی در مورد این الحاق ندیدم!) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در شهریور 90 آقا من قالب هم عوض کردم کش هم پاک کردم با مرور گرهای دیگه هم تست کردم ولی بازم نیومد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در شهریور 90 دوستان کسی هست مشکل بنده رو داشته باشه................. من واقعا به این کامپوننت احتیاج دارم.................... لطفا کمکم کنید................ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز لطفاً آدرس سایت بدید تا بررسی کنیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز من خودم این کامپوننت رو سایتم گذاشته بودم بعد از نصب ماژولی که منوی آکاردئونی داشت از کار افتاد حتما شما هم در سایتتنون افزونه ای دارید که با جاوا کار میکنه و با این تداخل داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر