ehsan1 17 ارسال شده در تیر 90 سلام چطور می شود قالب های جوملا را به مامبو هم تبدیل کرد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز همه دنبال تبدیل قالب از مامبو و جوملا 1.0 هستند اونوقت شما دنبال مامبو هستید!؟؟ با وجود جوملا مامبو چیزی برای گفتن نداره!! در انجمن مامبو میتونید جستجو کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 90 هر کسی یه نظری داره کار با مامبو ممکنه سخت تر باشه اما استیبل تر و امنیت بالایی هم داره من جوملا هم کار می کنم اما به قالب های زیبای جوملا برای مامبو هم نیاز دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من حالا نمیگم شما چیکار کنید، از مامبو استفاده کنید یا از جوملا ولی این گفتتون: مامبو ممکنه سخت تر باشه اما استیبل تر و امنیت بالایی هم داره رو قبول ندارم. آپدیت نشدن نشانه استیبل بودن نیست!! همراه آپدیت شدن هم مشکلات امنیتی برطرف میشه و هم به سیستم امکانات جدید اضافه میشه و هم سیستم بهینه تر میشه و این نیست که سیستم هر چه بیشتر آپدیت بشه امنیت پایینه و استیبل پایینی داره! در هر صورت این نظر شماست و این نظر من بر اساس اطلاعاتم هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام باید توابع فراخوانی جایگزین بشن و css هم اصلاح بشه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 90 با سلام باید توابع فراخوانی جایگزین بشن و css هم اصلاح بشه . یا حق ممنون ...امکانش هست توضیحات بیشتری بفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام شما میتونید از این آموزش استفاده کنید : http://forum.iranblog.com/showthread.php?70623-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7 ولی شما باید برعکس اینرو انجام بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر