j_m2011 0 ارسال شده در تیر 90 سلام. ماژول منوی آبشاری نسخه دوم که آقای عبدالله عصمتی زحمتش رو کشیده بودن، یه مشکلی داشت و اون این بود که زیر منوها راست به چپ نبودن. با توجه به اینکه این ماژول خیلی ماژول خوب و قابل استفاده ای هستش، با اجازه آقای عصمتی(الان دارم اجازه می گیرم!) این مشکل رو برطرف کردم تا دوستان بتونن راحت تر ازش استفاده کنن. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13104734471.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در تیر 90 کسی این ماژول را برای جوملا 1.6 نداره ؟ البته من خودم تبدیلش کردم ولی هرکاری کردم کار نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز از شما که کاربر قدیمی انجمن هستید بعیده قوانین رو رعایت نکنید!!! لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrabaria 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام متاسفانه مثل اینکه اصلاح نشده برا من که هنوز راست نشون میده البته روی قالب اصلی جوملا هم امتحان کردم روی هیچ قالب جواب نمی ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر