mohsena 0 ارسال شده در تیر 90 این مطلب که تو سایت هست چرا باز نمیشه ؟ کسی این افزونه رو نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما میتونید این افزونه رو به صورت رایگان و تجاری از سایت زیر تهیه کنید: http://www.rooyeshco.com/ در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما میتونید این افزونه رو به صورت رایگان و تجاری از سایت زیر تهیه کنید: http://www.rooyeshco.com/ در پناه حق... توجه : سرویس های رایگان این سیستم غیر فعال شده است ممنون بابت راهنماییتون ولی تو این سایت نسخه ی رایگان نمیده دیگه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام نمی دونم ولی من قبلا دیده بودم نسخه رایگان داشتن شاید الان سیاست های این سایت عوض شده. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در تیر 90 سلام من امشب نسخه رایگان رو مجدد تست کردم. کامپوننت هم قبلا رو سایت جومینا بود، دانلود و نصب کنید، از سایتشم هم API رایگان می تونید بگیرید. البته دیدم نوشته بود که سرویس رایگان نمی ده، ولی من امشب API گرفتم و یه پیامکم فرستادم. باید دید کدوم قسمت رو غیر فعال کردن. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام اقا یکی این افزونه رووو میزاه واسه دانلود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز این افزونه در سایت جومینا موجود هست می تونید از اونجا بگیرید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در مرداد 90 سلام اقا یکی این افزونه رووو میزاه واسه دانلود ؟ http://www.joomina.ir/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-sms-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86 :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من این افزونه را نیاز دارم در ضمن این سایت هم فعلاً تعطیله تلفن را هم جواب نمیدند کسی راه دیگه ای داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 سایت دو سیب کامپوننت ارسال و دریافت پیام کوتاه را گذاشته، ببینید به دردتون میخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 این سایت هم این محصول را حذف کرده کسی این کامپوننت را دانلود نکرده برا ما آپ کنه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 برای دانلود که نبود ولی عجیبه که عرض یک روز از سایت پاک شد! افزونه های زیر برای جوملا معرفی شده اند: MySMS Glim SMSme FreebieSMS Jeema standalone sms نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 دوستان سایت های خارجی اکثرا برا ارسال sms از getway استفاده میکنند در صورتی که سرویس ایران متفاوت هست برای همین این ماژول ها در ایران کارآیی ندارد یه دوستی دارم به نام آقای میرزایی iacbook.com سیستم فوق العاده ای برای sms دارند که دقیقا یک پنل sms را برای جوملا آناده کرده اند من نمیدانم چرا هیچ تبلیغی روش ندارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 کدوم اینا میشه به شماره های ایران وصل بشهمن می خوام شماره اختصاصی بگیرم که قابلیت دریافت هم داشته باشه مر30:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 همینطوری تا جایی که من میدونم هیچ کدوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز خوشبختانه من تو آرشیو داشتم این افزونه رو دانلود از جومینا لینک کمکی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 خوشبختانه من تو آرشیو داشتم این افزونه رو دانلود از جومینا لینک کمکی موفق باشید سلام این نسخه رو من نصب کردم دیگه کار نمیکنه در بیشتر قسمت ها پیغام خطا میده آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 از شما ممنونم من تمامی مراحل نصب این کامپوننت را انجام دادم بدون مشکل تمام صفحاتش باز میشه الان می خوام شماره اختصاصی بگیریم آیا امکانش هست که از یه شرکتی به غیر از رویش شماره بگیرم چون سایت که در بروز رسانیه گوشی همراه را جواب نمی دند تلفن شرکت را هم که بر نمی دارند به نظر شما کسی تو شرکتشون هست برم اونجا!!!! بازم به خاطر معرفی لینک دانلود ممنونم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام این افزونه بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته یه جورایی الان دیگه درست کار نمیکنه و مثل اینکه دیگه هم پشتیبانی نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 به جز این افزونه ، کامپوننت دیگه برای ارسال SMS نیست ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام فکر نکنم به جز این افزونه، افزونه رایگان دیگه ای هم باشه من ندیدم آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 دوستان سایت های خارجی اکثرا برا ارسال sms از getway استفاده میکنند در صورتی که سرویس ایران متفاوت هست برای همین این ماژول ها در ایران کارآیی ندارد یه دوستی دارم به نام آقای میرزایی iacbook.com سیستم فوق العاده ای برای sms دارند که دقیقا یک پنل sms را برای جوملا آناده کرده اند من نمیدانم چرا هیچ تبلیغی روش ندارند این هم از این سایت http://iacbook.com/sms.html """این قسمت از سایت در دست ساخت است""" اگه شما با آقای میرزایی در ارتباط هستی یه قیمت ازشون بگیرید ممنوناشکالی نداره رایگان نباشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 خوب اگه نمی خواید رایگان باشه با شماره تلفن های داخل سایت تماس بگیرید اونا حتما شما رو راهنمایی می کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 مشکل اینه که تلفن را جواب نمی دند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 از طریق ایمیل هم امتحان کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر