mrt69 4 ارسال شده در تیر 90 من با توجه به فیلم آموزشی که جومینا منتشر کرده بود 3 تا فیلد جدید به فیلد های ثبت نامم اضافه کردم و موقع ثبت نام هم اون 3 تا فیلد جدید رو از کاربر می خواد و کاربر هم اونها رو پر میکنه ولی در نه در قسمت مدیریت جوملا / مدیریت کاربران اون 3 فیلد پر شده رو نشون میده نه خود کاربر در قسمت مشخصاتش اون 3 فیلد جدید رو می بینه و هر 3 فیلد جلوش خالیه من کارها را مطابق فیلم و مو به مو انجام دادم ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست آیا باید قسمتی هم در سایتم فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما اگه به دقت و تمام انجام بدید به مشکل برنمیخورید چون من خودم به شخصه امتحان کردم. اگه فیلدها ظاهر میشن ولی با پرکردن و فرستادن نشون داده نمشن مشکل از پایگاه داده هست احتمال داره شما اسم های پارامترهای ارسال رو با پارامترهای ذخیره در پایگاه داده یکسان قرار نداده باشید. در هر صورت این کار تست شده و شما باید در انجامش دقت انجام بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز من خودم به شخصا از این فیلم استفاده کردم و اگر طبق مراحل پیش برید به طور صحیح اجرا می شود این را هم یادآوری کنم که در هنگام ایجاد Field در پایگاه داده - در نام Field فاصله قرار ندهید - این مورد را بررسی کنید احتمالا مشکل از این مورد باشه در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 90 فهمیدم اشکال از کجاست من فیلد ثبت نامیم در مورد ادرس کاربران بود و کاربران متن وارد می کردند و توی دیتا بیس نوع اون INT خورده بود که تبدیل به CHAR کردم درست شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueark65 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام خدمت مدیر انجمن عزیز و کلیه دوستان من هم تمام مراحل فیلم را انجام دادم اما مشکلی که دارم اینه که اصلاً فیلدهای اضافی را در صفحه ثبت نام نشون نمیده ولی در مدیریت نشون میده . حتی در نرم افزار دریم ویور هم فایل default رو تست کردم درست انجام داده بودم و تیبل ها رو نشون میده اما در سایت خبری از فیلدهای اضافی نیست نمیدانم چرا اینجوری میشه ؟ حتی اسم فیلدهای دیگه هم که تغییر میدم آن تغییرات رو نشون نمیده ، کلاً فکر میکنم یا فایل default.php مشکل دارم ممنون اگر کمکم کنید .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به جومینا خوش آمدید. کشتون رو پاک سازی و دوباره تست کنید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueark65 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنونم آقای شمسی عزیز اما من کش جوملا هم فایر فاکس روهم خالی کردم اما جواب نداد . من فقط با قسمت اضافه کردن فیلد در root/component/com_user/view/register/tmpl/default.php مشکل دارم . البته وقتی با نرم افزار دریم ویور کدها رو کپی پست میکنم درست نشون میده اما در سایت اصلاً فیلدهای جدید ظاهر نمیشه ؟؟؟ سپاسگذارم اگر راهنمایی کنید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام این روش تست شده است /. یک بار دیگه روی یک جوملا دیگه از ابتدا و با دقت انجام بدین یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز فایل قسمت سایت رو پیوست کن یا اینکه اگه حالش رو داری اون دو فایل رو دوباره ویرایش کن صد در صد مشکل از اونجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueark65 0 ارسال شده در مرداد 90 [align=left]سلام ممنون از تمام دوستان . اینم کد فایل default.php ، آدرسی که قبل دادم : ><?php // no direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); ?> <?php if(isset($this->message)){ $this->display('message'); } ?> <?php if ( $this->params->def( 'show_page_title', 1 ) ) : ?> <?php echo $this->escape($this->params->get('page_title')); ?> <?php endif; ?> </pre> <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%"> <?php echo JText::_( 'Name' ); ?>: * <?php echo JText::_( 'User name' ); ?>: * <?php echo JText::_( 'Email' ); ?>: * <?php echo JText::_( 'شغل' ); ?>: * <?php echo JText::_( 'Password' ); ?>: * <?php echo JText::_( 'Verify Password' ); ?>: * <?php echo JText::_( 'REGISTER_REQUIRED' ); ?> </table> <br><?php echo JText::_('Register'); ?><br><br><br><br><?php echo JHTML::_( 'form.token' ); ?><br><br>[/alig دوستان عزیز من روی سایت دیگه امتحان کردم و جواب داد ، البته قالب هاش فرق داشت اما فکر نکنم ربطی به قالب داشته باشه این مسئله ؟؟؟ قالب این سایت که اجرا نمیشه هست yoovanila که از سایت فارسی دانلود کردم ، فکر کنم دویران بود . ایا این مسئله ربطی به قالب داره اگر داره ممنون میشم راهنمایی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام فکر نمی کنم از قالب باشه! یک بار دیگه با دقت بیشتری انجام دهید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 90 من یک فیلد تلفن اضافه کردم ولی موقع ثبت نام تمام کاربرا هر تلفنی که وارد میکنند یک عدد چرت پرت نشون میده برای همه 24755455 یه هم چین چیزی میخواستم ببینم برای تلفن توی تنطیمات دیتا بیس نوع و... رو باید چی بزاریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب mrt69 اگه می تونید مشخصات هاست و جوملاتون رو برای من در پیام خصوصی بفرستید تا بررسی کنم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در آبان 91 سلام من هم این مشکل رو داشتم که وقتی فیلد ها ایجاد شد موقع ثبت نام error jtableuser داشتم بعد رفتم توی دیتابیس جدول user رو دیدم که چیزی اضافه نکرده بود بعد مطابق فیلدهایی که ساخته بودم جداولم رو دستی اضافه کردم مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر