mhda74 2 ارسال شده در تیر 90 من امروز صبح که اومدم سایتم رو باز کنم دیدم نوشته ای میاد که به فکرکنم ارور هست جالبه که مدیریت کاملا درست کار میکنه فقط موقع نصب افزونه ها هم ارور mysql دیتابیس میده دوستان لطفا هرچه سریع تر کمک کنید (البته تازه امروز اینطوری شده.) اینم آدرس سایتم: http://kalamonline.ir مشکل چیه؟ چرا اینطوری شده؟ اینم نوشته ارورش: صÙØÙ‡ اصلی یه چیز دیگه ای رو من الامن فهمیدم: صفحه اصلی سایت بالا نمیاد ولی صفحه زیر بالا میاد!!!!! : http://kalamonline.ir/index.php/akhbar.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز صÙØÙ‡ اصلی اگه انکدینگ رو utf-8 بذارید میشه صفحه اصلی احتمالا دیتابیس سایت مشکل داره یه بار repair کن اگه نشد جوملا رو تو هاستت اکسترکت کن بعد پوشه اینستالیشین رو حذف کن ببین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در تیر 90 من ریپیر کردم ولی فایده نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما اینکدینگ دیتابیستون رو utf8 کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maghaleh 2 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز اول اینکدینگ مرورگرتون را تغییر بدین ممکنه از مرورگر باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در تیر 90 تشکر ولی همه اون کارها رو کردم درست نشد مجبور شدم یه بار دیگه جوملا نصب کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در تیر 90 ای خدا نمیدونم بازم چی شده ایندفعه دیگه ارور هم نمیده!!!!!!!!!!!!!!! اصلا انگار همچین سایتی وجود نداره!!! جالبه که بازم مدیریتش مثل هلو بالا میاد! آدرس سایتم دوستان چرا اینجوری میشه آخه؟ اگه ممکنه یوز و پسوررد رو بدم برید درستش کنید اعصابم رو داغون کرده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام مطمئنا وقتی جوملا رو مجدد نصب کردید این مشکل رو نداشتید! درسته؟ اگر بله باید ببینید چه کردید که این بلا سرش اومده؟ مثل تغییری در تنظیمات سایت؟ نصب یا حذف افزونه ای؟ یا... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر