مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 89 سلام دوستان امیدوارم خوب باشید و از قالب های خوشتون بیاد راستی دوستان اگه از قالب های که طراحی می کنم خوشتون نمیاد یا قالب ایراد و نواقصی دارم خوشحال می شوم که نظرات خود یا از طریق پیام خصوصی یا از طریق ارسال پاسخ برام بفرستید تاآنجایی که بتوانم ایراد و نواقص های قالب ها را تغییر خواهم داد فقط از طریق راهنمایی های شما دوستان منتظر نظرات دوستان هستم لینک دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام مثل همیشه خوب کار کردی ولی اگه اینارو رو قالبت اجراشون کنی بهتر هم مشه . اندازه فونت تیتر مطالب و موقیتهای بالاتو کمش کن { خیلی بزرکن این کارو تو همه قالبات می کنی و اینطور از زیبایی کارت کاسته میشه } رنگ لینک هاتو آبی نکن ! چون اینطوری چشمو اذیت می کنه بهتره به یک رنگ که تو صفت به خوبی دیده میشه تغغر بدی . موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 89 سلام سعید ممنون که در ارسال های من نظر می دهی نظرات شما باعث پیشرفت بنده شده :heart: این باز هم همان قالب است ولی با توجه به تجربیات و نظرات سعید لینک دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 آقا اینجا استقلالی داریم بعدشم مهدی جان دائم داره طراحیت بهتر میشه داداش . ادامه بده . به محض اینکه به حد استاندارد رسید من خودم به نام خودت در جومینا منتشر میکنم . خسته نباشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 89 سلام امیر جان ممنون میشم در مورد قالبها نظر بدید طرفدار پرسپولیس امروز هم یک قالب قرمز مخصوص طرفدارن پرسپولیس طراحی می کنمچشم امیر جان با حمایت و آموزش های شما و دوستان منم تازه با جوملا آشنا شدم تقریبا دو ماهه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 مهدی جان ناراحت نشو این نظر شخصی من هست بازم دارم بهت می گم داری اشتباهات من رو دنبال می کنی که قالب رو با رنگ ها و فونت ها و می زنی که خیلی محدود هست و برای فقط یک کار هست و نمی شه کار دیگه ای کرد با آن و در مورد قالب بگم که چون خودت حدود 2 ساعت سر اون می شینی فکر می کنی زیبا شده زیبا هم شده و لی اگه وقط بیشتری بزاری بهتر می شه در مورد هدر باید بگم که خیل بزرگه و من کار ای تو رو می بینم اول هدر رو می زاری و قالب رو با هدر ست می کنه که این کار به نظر من اشتباهه در مورد منو های ستوی های چپ و راست و ... خیلی کار نشده در مورد این قالب بگم که روی منو ها و نواری که روی ستون ها گزاشتی بسیار سایت رو از نظر کم می کنه اگه داداش من ناراحت می شه پست همگانی بشه من برات پیغام خصوصی کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 89 سلام شهریار ممنون که نظر دادید نه بابا من اصلا ناراحت نمیشم چون ایراد و نواقصات بنده در طراحی قالب با نظرات و تجربیات شما دوستان تکمیل خواهد شد در مورد قالب چشم اگه فقط یه قالب دیگه ارسال کنم بعد از این سعی خواهم کرد که از تجربیات شما دوستان استفاده کرده و قالب 9 ( قالب فارسی آیاشا 9 ) بهتر از همه قالبهای که طراحی کردم بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 از دوستان اگه کسی این قالب رو داره دوباره آپلود کنه چون لینک دانلود مشکل داره ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان خسته نباشید اینم لینک دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dr_heros 1 ارسال شده در مهر 90 سلام مهدي جان !! سخن كوتاه كنم دمو نميخواد حد اقل اسكرين شات (تصوير) از قالب بزار تو پست هات عزيزم. با سپاس از يار خوب تيم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در شهریور 91 لینک دانلود مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 91 سلام بفرمایید::dodgy: دانلـــــــــــــــــود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر