mohsena 0 ارسال شده در تیر 90 میخوام یه سایت برای مدیریت همایش بنویسم لطفا کمکم کنید ! افزونه ای هست که بدرد این کار بخوره ؟ امکانات مورد نیاز سایت:ثبت نام شرکت کنندگان وارسال مقالات برای داوران و امتیازدهی به مقالات و اعلام نتایج + اطلاع رسانی به شرکت کنندگان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام فکر کنم قبلا در این باره بحث شده ! اگه پیدا نکردید خبر بدید.! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من قبلا گشتم پیدا نکردم می شود راهنمائی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام من قبلا دنبال همچین چیزی گشتم اما چیزی پیدا نشد اگر مجددا بحث شده و چیزی برای این کار هست ما رو هم بی خبر نذارید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام فکر کنم قبلا در این باره بحث شده ! اگه پیدا نکردید خبر بدید.! یا حق کل اینترنتو گشتم چیزی پیدا نکردم !تو جومینا هم چیزی نبود لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام من هم تا به حال افزونه ی ندیدم که همه اینها رو داشته باشه . بهتر راه این است که برای هر کدوم از این ها افزونه جدا بکار ببرید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در تیر 90 ميشه لطفا توضيح بديد ! واسه هركدوم ميشه يه مثال بزنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 http://forum.joomina.ir/thread-4378.html اینجا بحث شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsena 0 ارسال شده در تیر 90 http://forum.joomina.ir/thread-4378.html اینجا بحث شده اینجا بحث شده ولی به نتیجه ی درست و حسابی نرسیده !کامل نشده ! لطفا اگه میشه کمک کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر