havafaza 3 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من به بخش مقالات علمی تو سایت درست کردم. حال می خوام این بخش طوری باشه که اعضای سایت بتونن تو این بخش مقالات خودشون رو ارسال کنن و مقالشون به انتهای لیست مقالات اضافه بشه( اگر بشه رو مقالاتشون هم نظارت داشت که عالی میشه) ولی نمیدونم چه کامپوننتی این کار رو انجام میده از دوستان میخوام راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 خود جوملا این امکان رو داره وقتی کاربر با نام کاربری خودش وارد میشه توی منوی کاربری لینکی برای ارسال مطلب وجود داره که بعد از تائئید توسط مدیر در بخش تعیین شده منتشر میشه میتونید سطح کاربری رو روی نویسنده تنظیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام ممنون مهدی جان بابت راهنمایی ولی ایشون ارسال فایل مد نظرشون هست و شما دارید ارسال مطلب رو عرض میکنید. من تا حالا با افزونه ای شبیه به این کار نکردم اگه دوستان آشنایی دارن معرفی کنن. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
havafaza 3 ارسال شده در تیر 90 آره, منظورم فایل بود نه مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maghaleh 2 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من توصیه می کنم از فرمساز artform استفاده کنی خیلی آسون می تونی یه فرم به همراه دریافت فایل ایجاد کنی حتی pdf آموزش فارسی اون هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر