amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 برای اکثر وبمستران پیش امده که به هر نحو ممکن سعی در زیاد کردن سرعت لودینگ سایت خود میکنند افت سرعت سایت در بیشتر موارد مربوط به حجم زیاد تصاویر میباشد.. توجه کنید منظور از تصاویر در اینجا تصاویری میباشد که قالب سایت شما برای بالا امدن به انها نیاز دارد درواقع این تصاویر جزو لاینفک قالب سایتتان میباشند بهینه و کم کردن حجم این تصاویر در سرعت لودینک سایت شما میتواند سهم بسزائی داشته باشد.. برای کم کردم حجم تصاویر بدون افت کیفیت میتوانید از سایتهای انلاین متعددی استفاده کنید برای نمونه من از سایت imageoptimizer.net استفاده میکنم که بدون انکه از کیفیت تصویر کم کند حجم انرا به شکل قابل ملاحظه ای کم میکند یکبار امتحان کنید و اثر انرا در سایت خود مشاهده فرمائید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام امیر جان ممنون بابت معرفی یعنی کارش از فتوشاپ هم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ببینید دوست عزیز مرتضی جان شما وقتی در فتوشاپ عکس مورد نظر را از طریق save for web ذخیره می کنید حجم عکس را کاهش می دهد و اگر همین عکس را مجددا با این سایت حجم آن را کم کنید باز هم حجم عکس در حد مطلوبی کاهش می یابد من پیشنهاد می کنم از برنامه آن استفاده کنید - برنامه تحت پی سی آن عملکرد آن بهتر است از تحت وب آن امیدوارم منظورمو فهمیده باشید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت مرتضی جان و دیگر دوستان ! و با تشکر از امیر جان تفاوتش رو میتونید در عکسی که من به عنوان نمونه ایجاد کردم ببینید!!!! حجم عکس بیشتر شد بجای اینکه کم بشه :1: اینو ببینید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون حامد جان اولا باید عرض کنم هیچ برنامه ای بی نقص نیست ثانیا من مدت زیادی هست که ازش استفاده می کنم که واقعا راضی هستم به خصوص برنامه تحت پی سی آن بهتر است از تحت وب آن در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر