olding 0 ارسال شده در تیر 90 کسی آموزش ساخت قالب جوملا با فوتوشاپ را دارد من خیلی لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 دوست گرامی کمی در انجمن جستجو کنید این تاپیک آموزش طراحی قالب جوملا http://forum.joomina.ir/thread-4145.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 گشتم پیدا نکردم الان هم که به لینک شما می روم صفحه را باز نمی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 انجمن که باز میشه برید به این مسیر انجمن تخصصی جوملا - جومینـــا / آموزش / آموزش های سطح بندی شده / متوسط نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 البته اون تاپیک به صورت ناتمام رها شده و تاثیری در یادگیری شما نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون حالا کسی چیز خوبی سراغ نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام پیشنهاد من به شما تهیه سی دی آموزش طراحی قالب از جومینا هست. شما میتونید سزیع و کامل یاد بگیرید. و ارزش داره! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر