olding 0 ارسال شده در تیر 90 سلام کسی می داند این چه ماژولی است :s آدرسش http://template.joomlart.com/ja_iolite آخر صفحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز کدوم ماژول رو میگی؟ در ضمن آدرس عکسی که گذاشتی اینه: C:/Users/Etemadi/Desktop/Untitled.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 ماژول آخر رین را که سه گزینه دارد گزینه اولش Habitant است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 ja-tabs استایل iolite نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون کسی لینک دانلودش را دارد ؟ خیلی لازم دارم اگر فارسی اش باشه که خیلی خوب می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیزم تو سایت خودش هست که برو به این لینک هم واسه جوملا 1.5 هست هم 1.6 http://www.joomlart.com/forums/downloads.php?do=cat&id=90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون ولی یک مشکل باید درسایتش عضو بشویم JA Tabs module دنبال این ماژول می گردم کسب دارد در سایتش باید عضو شوی من عضو شدم ولی اجازه دانلود به من نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز برای دانلود افزونه های مخصوص باید از عضویت پولی اقدام کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در تیر 90 بله متاسفانه متوجه شدم حالا کسی JA Tabs module این ماژول را دارد خیلی لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز یک بار برای همیشه قوانین رو مطالعه کنید . این تجاری هست / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر