hamed13712000 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان عزیز میخواستم روی سایت یه پرداخت آنلاین بانک ملت داشته باشم. با بانک ملت هم در آستانه ی قرار داد هستم. میخواستم ببینم آیا برای این کار ماژول خاصی باید مورد استفاده قرار بگیره؟ کار من با این پرداخت به صورتی هست که بعد از پرداخت یک کد رو در اختیار مشتری قرار میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در تیر 90 درسته ماژول رو داره ولی متاسفانه ماژولش تجاریه و مبلغش یه کم برای من زیاده میخواستم ببینم دوستان ماژول دیگری دارند که تجاری نباشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام ماژول غیر تجاری چیزی نیست تا جایی که بنده خبر دارم جنا آقای طالبی مدیر سایت (**** تبليغ ****).com اولین شخصی هستن که افزونه های پرداخت بانک ها را برای جوملا نوشتن و همچنین تا جایی هم که خبر دارم فکر نکنم بعد ایشون کسی چنین چیزی نوشته باشند در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام تا جایی که میدونم قبل ایشون almascms افزونه این چنینی نوشته اند . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما میتونید از اسکریپت پرداخت برای بانک ها استفاده کنید این اسکریپت ها رو نصب میکنید و از جوملا لینک میدید ماژول کارش راحتره ولی از اسکریپت هم میتونید استفاده کنید. برای اینکار میتونید از joominascript.ir این اسکریپت رو دانلود کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در تیر 90 یعنی همه ی سایت هایی که پرداخت آنلاین راه اندازی کردند با استفاده از این ماژول ها بوده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 نه دوست عزیز ماژول پرداخت آنلاین در نت زیاد هست ولی برای سی ام اس های دیگه، مخصوصا برای فروشگاه ساز ها مثل پرستا شاپ یا اوپن کارت ولی برای جوملا فقط یک مورد هست و اون هم از سایت (**** تبليغ ****) هست که شما باید خریداری کنید. شما میتونید ماژول پرداخت از ذرین پال که در جومینا به صورت رایگان قرار داده شده نیز استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما میتونید از اسکریپت پرداخت برای بانک ها استفاده کنید این اسکریپت ها رو نصب میکنید و از جوملا لینک میدید ماژول کارش راحتره ولی از اسکریپت هم میتونید استفاده کنید. برای اینکار میتونید از joominascript.ir این اسکریپت رو دانلود کنید. در پناه حق... دوست عزیز خیلی لطف کردی. اگر یه توضیح کوچیک در مورد طریقه استفاده بدی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام تا جایی که میدونم قبل ایشون almascms افزونه این چنینی نوشته اند . البته برای فروشگاه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز من تا حالا از این اسکریپت استفاده نکردم ولی فکر نکنم کار خیلی سختی باشه فقط کافیه درون یک پوشه از هاست نصب کنید و در جوملا یک منو برای ورود به این اسکریپت درست کنید که کاربر با کلیک روی اون بتونه وارد این اسکریپت بشه برای منو هم شما نوع منو رو لینک خارجی میزاید و برای لینک مسیر پوشه اسکریپت رو میدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در تیر 90 من میخوام بعد از ایجاد این درگاه پرداخت. بعد از واریز یه کد در اختیار مشتری قرار بگیره. یکی از دوستان گفت باید یه فایل اکسل درست کنی که تمامی کد هایی رو در اون قرار بدی بعد از هر پرداخت یکی از کدها رو انتخاب کنه بعد در اختیار مشتری قرار بده. میخواستم ببینم توی این سیستم میشه این کارو انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز فکر نکنم این سیستم احتیاج شما را برطرف نماید پیشنهاد می کنم از سیستم ها فروش پین کد که در اینترنت فراوان هست استفاده نمایید در ضمن یادآوری می کنم که از اسکریپت های نال شده استفاده ننمایید چون متاسفانه عده ای از هکر های سودجو یک سری از سیستم های فروشی را نال می کنند و تعدادی شل و .. در این سیستم ها قرار می دهند و بعد به صورت رایگان قرار می دهند برای دانلود و سایر افراد هم غافل از این ماجرا این اسکریپت ها را دانلود می نمایند و نصب و استفاده می نمایند و ... اسکریپت های نال شده اکثریتشان دارای باگ های زیادی هستند که این امر باعث کاهش امنیت سایت می شود پیشنهاد می کنم یک سیستم مطمئن خریداری نمایید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی فاطمی 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما میتونید از اسکریپت پرداخت برای بانک ها استفاده کنید این اسکریپت ها رو نصب میکنید و از جوملا لینک میدید ماژول کارش راحتره ولی از اسکریپت هم میتونید استفاده کنید. برای اینکار میتونید از joominascript.ir این اسکریپت رو دانلود کنید. در پناه حق... آيا مطشه به اين اسکريپ اعتماد کرد؟ آيا آدرسی رو برای خريد نسخۀ تجاری همچين اسمريتی سراق دارين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 در مورد اعتماد که این اسکریپت فقط شما رو به درگاه بانک اتصال میده و کاره خاصی نمیکنه و این اسکریپت فکر کنم کلا رایگان هست و نسخه تجاری نداره ولی مطمئن نیستم و شما باید جستجو کنید! چون بانک های خودشون برنامه اتصال رو میدن تا اشخاص بتونن ماژول یا اسکریپت برای درگاه این بانک ها بنویسن. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر