امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 سلام ایا پلاگین یا ماژولی هست که بشه منو های جوملا را لاک کرد تا کاربران که در سایت با مجوز مدیر وارد سایت می شوند نتواند منوهای سایت را عوض کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 تا اونجا که من میدنم تنها راهش اینه که یک HTML دستی بسازید و در موقعیت منو قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 آقای تهرانی نمیشه ایطوری کرد: سطح دسترسی رو برای ویژه قرار بدید و عمومی یا اعضا نباشه تا نتوانند عوض کنند! یا من مفهومشون رو بد متوجه شدم! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 میشه یک کم بیشتر توضیح بدین دقیقا چی کار باید بکنم چی باید بنویسیم کد در جوملا و کجا بگذاریم این کد راتا منوهای جوملا دیگه نشه توش تغییرات داد البته تنظیماتش و منوهاش به هم نریزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما میتونید از افزونه های امنیتی استفاده کنید افزونه های امنیتی مثل rsfirewall این کار رو به راحتی انجام میده در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 مرسی حالا از کجا بایئ تنظیمش کنیم که نتواند تغییرات در منوهای جوملا به وجود بیاورند و لاک کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما در تنظیمات این افزونه در تب چهارم( Backend Access Control ) وقتی کلیک میکنید تنظیمات مربوط به سطح دسترسی وجود داره. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 مرسی من رفتم و فعالش کردم و الان com_menu را فعال کردم ولی باز می شه منودرست کرد ممنون می شوم بگین کدامش مروبط به منوهای جوملا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما وقتی این گزینه رو غیر فعال میکنید منوهای شما نشون داده میشن؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 بله نشان داده می شود و منو هم اضافه و کم می شه اگر منظورتان این قسمت هست که من در عکس گذاشتم http://up.iranblog.com/images/kn41uw8aakc29wvoni2j.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 خوب در این عکسی که گذاشتید مشخصه در بالا کاربراها رو انتخاب میکنید و در قسمت پایین مکانهایی که نمیخوایید اون کاربر دسترسی داشته باشه رو انتخاب میکنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 مرسی دوست عزیز من می خواهم کاربر ادمین که در عکس هم هست نتواند منوی تو جوملا کم یا زیاد کنه کدامش را باید فعال کنم که با بقیه کارها را بتواند بکند فقط نتواند منوهای جوملا را عوض کنه یا اگر امکان داره کدی که با html میشه این کار را کرد در اختیار من قرار بدین که از کجا می شه این کاررا کرد ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز کاربر ادمین که شمایید!!! شما کاربر دیگه درست میکنید و نقش مدیریت رو برای اون تعیین میکنید و حالا براش محدودیت ایجاد میکنید شما خودتون رو محدود میخوایید کنید؟؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در تیر 90 نمیشه کاری کرد که اگر کسی با یوزر ادمین هم وارد شد نتواند منوهای جوملا را کم زیاد کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز نوشته خودتونو یک بار دیگه بخونید ! حالا فرض بگیریم این مار شدنی بود و شما هم این کار رو کردین حالا اگه خواستید خودتون کارب بکنید باید چیمار منید ! بی خیال ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر