janaga 2 ارسال شده در آذر 92 سلام. من این کامپوننت رو نصب کردم ولی وقتی میرم به بخش تنظیماتش این پیام برام میاد /home3/janagaco/public_html/basij/administrator/components/com_jpfchat/admin.jpfchat.html.php on line 125 چیکار باید بکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در دی 92 سلام من این کامپوننتو نصب کردم ولی این ارور رو میده لطفا کمکم کنید Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tablighi/public_html/administrator/components/com_jpfchat/admin.jpfchat.html.php on line 125 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
janaga 2 ارسال شده در دی 92 سلام من این کامپوننتو نصب کردم ولی این ارور رو میده لطفا کمکم کنید Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tablighi/public_html/administrator/components/com_jpfchat/admin.jpfchat.html.php on line 125 عين همين ارور رو برا منم داده بود. اينجا مطرح كردم كسي جواب نداد بيخيالش شدم. شما هم بهتره بيخيال شي. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان وقت بخیر کامپوننت را نصب کردم این ارور رو میده Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ashtians/public_html/home/administrator/components/com_jpfchat/admin.jpfchat.html.php on line 125 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در دی 92 سلاام من این کامپوننتو نصب کردم این ارور رو دارم Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [/size]/home/tablighi/public_html/administrator/components/com_jpfchat/admin.jpfchat.html.php on line [/size]125 لطفا کمکم کنید ----------------------------------------------------------------------------------------------- چرااا هشکی نیس جواب بده به این تیکت اینجااا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! آخرین نسخه افزونه را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadargahi 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! آخرین نسخه افزونه را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق روك ميگفتي نميتونيم جواب سوالاتتون رو بديم بهتر بود تا اينكه بگي لطفا اسپم نكنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر