A.Ghaderi 44 ارسال شده در تیر 89 کامپوننت چت روم JPF فارسی برای جوملا شاید خیلی از دوستان بخوان در کنار خدمات سایت امکان چت و گفتگو را برای کاربران شون فراهم کنند ٫ کامپوننت های چت و گفتگویی که دارای امکانات کاربردی باشد ٫ معمولا تجاری هستند ٫ اما کامپوننت jpf یک افزونه رایگان است اما خوب و کاربردی ! این کامپوننت دارای مزیت هایی هست از جمله : + امکان ساخت اتاق های چت به صورت Tab + امکان چت خصوصی کاربر با کاربر + تنظیم کامپوننت برای مهمان به صورت نام مستعار و اعضا + 8 پوسته برای چت روم + امکان مدیریت بر روی تمامی اجزای کامپوننت + قیلطر کردن کلمات نامناسب توسط مدیر + مدیریت و Ban کردن کاربران و ... از اینکه نتوانستم دمو قرار دهم متاسفم. این را روی لوکال نصب کنید.و تست کنید... این هم لینک دانلود http://dl.joomina.ir/file.php?file=a97c4c12c95c10942349834327381cea محیط کاربری ، مدیریت و پوسته ها فارسی شده است ٫ توسط گروه هاتفا! و آپلود شده برای جومینا توسط علیرضا قادری 4 واکنش ها : shahin110، ansari، irnahost و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در مرداد 89 با سلام من وقتی این کامپوننت رو نصب می کنم با موفقیت نصب میشه ولی فونتهای قسمت مدیریت این کامپوننت همه بصورت علامت سوال نشون داده میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 یه سر به بخش دیتابیستون بزنید و ببیند که فیلد ها با utf8 ذخیره شده اند یا چیز دیگر باید برابر utf8-generalباشد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام mani1746 ببین آگه با گفته آقای قادری حل نشد باید وب سرور خود را تغییر بدی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 البته قبلش یه ریسک دیگه هم می شه کرد.. برو فایل زبانش را با notepad باز کن بعد save as را بزن اطلاعاتش را اینجوری تغییر بده... save as type all files encoding utf-8 و اسم و آدرس را عوض نکن چون فایل جددی باید جایگزین بشه... اگه فایل زبان فقارسی را اینجوری کردی و نشد.. خبرم کن ممکنه تنظیمات کامپوننت مشکل داره:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminnoura 0 ارسال شده در دی 89 سلام. می خوام دانلودش کنم خطا میگیره. لینک دانلود رو درست کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nobel 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من خیلی دنبال این کامپوننت می گشتم حالا که اومدم دانلودش کنم از شانس بسیار خوب من که گل کرده دانلود نشد. لطفا لینک دانلود رو درست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ermeysam 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام آقا از شانس بد ما لینک کار نمیکنه لطفا لینک رو درست کنید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آقا این نصب کردم این کجا سایت قرار میگیره ؟ تنضیماتش که چیزی پیدا نکردم , از کجا باید وارد این چت روم شد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام منوش رو ایجاد کردید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 مرسی آقا فهمیدم چیکا کنم:thankyou:منو ایجاد نکرده بودم لینک جدید این کامپوننت http://dl.joomina.ir/file.php?file=4d265e56c8eb17802ff64a19978eabbb مرسی از سپاس های شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آقا این چت روم میشه برد به یک صفحه دیگه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahshiatala 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام چه جوری از این کامپوننت استفاده کنم؟ چه جوری این رو به صورت لینک در منو قرار بدم؟:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 تو main menu یه جدید بزنید و از گزینه چت روم فوق را انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در بهمن 90 برای من فارسیش ؟؟؟؟ مشه درحالی که سرورم فارسی داره یعنی تنظیمات درسته.... حالا این خیلی مهم نیست مشکل اینه که توی چت خصوصی برعکس مینویسه + ادمین هم بدون رمز وارد میشه + با نبستن پنجره از روم خارج نمیشه ولی در کل کامپوننت خوبی هست با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 برای رفع مشکل ؟؟؟ در انجمن جستجو کنید قبلا دربارش صحبت شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در بهمن 90 سلام لینک دانلود را اصلاح کنید این پیام خطا را میده We're sorry, but your file was not found on the server, it might have been removed due to copyright abuse or inactivity نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام اگر دقت کنید لینک دانلود در بالا بود! لینک جدید این کامپوننتBlushhttp://dl.joomina.ir/file.php?file=4d265e56c8eb17802ff64a19978eabbb مرسی از سپاس های شماBlush نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در بهمن 90 آقای دفاعی باتشکر از جوابتون فرمودم اون مشکل خیلی مهم نیست ولی بقیه ی سوالاتم رو اگه میشه پاسخ بدید در ضمن با IE8 هم کار نمیکنه نمیدونم چرا تو این انجمن نسیه جواب میدن! باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام یکی این جا هست جواب سوالم رو بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید سوالتون چیست!!!؟ لطف کنید اگر سوالتون مربوط به این تاپیک نمی شه در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cible 4 ارسال شده در تیر 91 کسی نیست جواب بده فایل دانلود مشکل دارد ضمنا یه افزونه هست که مانند نوار ابزار کار میکند و کار چت هم همین طور اون برا دانلود بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 فایل دانلود مشکل دارد با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید از پست شماره 11 دریافت کنید سوال دومتون رو هم در انجمن درخواست ها مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zero0o 0 ارسال شده در آذر 91 سلام پست شماره 11 هم مشکل داره. نمیشه دانلودش کرد. لطفن لینک دانلود رو اصلاح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام لینک مشکلی نداشت به هر صورت از نو براتون آپلود شد. خدمت شما: لینک دانلود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر