pvmagician 1 ارسال شده در تیر 90 سلام خیلی خیلی گشتم، میشه یه نفر یه قالب بسیار ساده مثل این بهم معرفی کنه؟ این عکسو ببینید: این قالب خیلی خیلی سادست، من فقط میخوام چندتا از نمونه کارهامو بزارم و یه صفحه در باره من و یه صفحه فرم تماس بزارم! همین! فقط مشکل اینه که می خوام با جوملا 1.6 کار کنه که نیست! مردم از بس گشتم، اما گیرم نیومد بازم!:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 درود بر شما این قالب را من تا بحال ندیدهام باید براتون کد نویسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pvmagician 1 ارسال شده در تیر 90 متشکرم جناب تهرانی بله، میدونم ، آخه CMS این سایت اصلا جوملا نیست! منمنظورم یه قالب شکیل (از نظر من ای قالب ظکیله واسه کاری که من می خوام!) مشابه این سایت ندیدی؟ در ضمن یه سوال دیگه: من قالبای پولی خیلی از کمپانی های معروفو دارم، اگه بخوام فارسیشون بکمم، با توجه به عدم دانش من از زبونای برنامه نویسی، با آمزشایی که توی سایتا هس، خودم میتونم فارسیشون کنم؟(البته با یه وقت گزاری معمولی! نه کل زندگیم!) ;دی در ضمن اگه تاپیک مناسب و بدردبخوری برای آموزش فارسی کردن قالب ها هست،میشه بهم لینک بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز قالب های تجاری کمپانی های معروف زیبا هستند اما سبک نیستن اگه یه قالب سبک و سریع می خوای من این قالب رو بهت پیشنهاد می کنم سریعترین قالب جوملا هم واسه جوملا 1.5 هست هم واسه 1.6 http://www.rockettheme.com/joomla-downloads/free/1094-afterburner موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام ممنون از آقای دفاعی برای معرفی این قالب ولی این قالب اصلا شباهتی با قالب معرفی شده در پست اول نداره!! این قالب اصلا زیبایی خاصی نداره همش سبک بودن ملاک نیست باید کمی هم زیبایی داشته باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 ببین یک همچین چیزی مناسبه تصویر هم در اون بکار نرفته خیلی سریع و بدون جدول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام در ضمن یه سوال دیگه: من قالبای پولی خیلی از کمپانی های معروفو دارم، اگه بخوام فارسیشون بکمم، با توجه به عدم دانش من از زبونای برنامه نویسی، با آمزشایی که توی سایتا هس، خودم میتونم فارسیشون کنم؟(البته با یه وقت گزاری معمولی! نه کل زندگیم!) ;دی در ضمن اگه تاپیک مناسب و بدردبخوری برای آموزش فارسی کردن قالب ها هست،میشه بهم لینک بدید؟ دوست عزیز یک بار برای همیشه قوانین رو مطالعه کنید . سوال جدید در تاپیک جدید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pvmagician 1 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز یک بار برای همیشه قوانین رو مطالعه کنید . من دیدم به هم ربط دارن، پرسیدم، اما... به هر حال حق باشماست، فقط چقد اعصابتون خرده! :دی به هر حال از تذکر بجاتون ممنونم! خب حالا جدا از بحث های فوق، دوستان عزیز، من یک قالب بسیار گرافیکی ئو تیره رنگ میخوام! منظورم از ساده بودن، یعنی موقعیت های فراوان ماژول و گستردگی طولی صفحه برام مهم نیست! میدونید چی میگم، مثل اون عکسی که انداختم، چند تا موقعیت کنار هم میخوام، ولی گرافیکی! میدونید برای یک سایت طراحیه (مثل همون عکس!) مثلا سایت یک گرافیست هم باید زیبایی بالایی داشته باشه، هر چند سرعت فدای زیبایی هم بشه اشکال نداره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 من فقط میخوام چندتا از نمونه کارهامو بزارم و یه صفحه در باره من و یه صفحه فرم تماس بزارم!همین! اگر تنها چند صفحه ثابت دارید و میخواهید هرکدام گرافیکی باشه و دستتون برای این کار آزاد باشه بهتره از صفحات html استفاده کنید تا علاوه بر آزادی در گرافیک در هزینه و وقت هم صرفه جویی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز اینکه شما میخوایید هم ساده و هم گرافیکی باشه غیر ممکن هست! چون با گرافیکی شدن قالب دیگه ساده نیست و هم قالب میره بالا! اگه قالب میخوایید باید بدید براتون طراحی کنن تا حجم قالب کم باشه در غیر این صورت قالب های شرکت های خارجی هست که گرافیک خوبی داره، ولی حجم بالایی داره. من پیشنهادم به شما اگه قالب خوبی میخواهید طراحی اختصاصی هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر