amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام من وقتی قالب BlueJoom روی جوملا 1.5.23 سایت joomla .ir نصب مشکلات زیر بوجود می آیند : لطفا بگید مشکل از چیه ؟ [align=RIGHT] در پناه حق:heart:[/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز آقای حاجیان شما دموی آنلاین قرار بدید تا بشه سایت رو بررسی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون امیر حسین جان شرمنده من روی لوکال تست کردم - روی هاست هنوز نصب نکردم می خوام کامل روی لوکال کارش را تموم کنم بعد ببرم رو هاست ممنون در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 خوب تا وقتی به کدهاش به صورت آنلاین دسترسی نباشه که نمیشه راهنمایی کرد. ولی شما میتونید این کد رو در آیدی تگ مربوطه، در فایل css این قالب قرار بدید: text-align:right; direction:rtl; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز امیر حسین جان لطفا بیشتر راهنمایی کنید اگر امکان داره بگید این کد را در کدام یکی از فایل های css قالب بزارم و در خط چندم ممنون در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز بدون دمو که نمیشه گفت کجا باید قرار بگبره ! شما کار هاتونو بکنید موقعی انتقا به هاست انجام دادید دمو بدید تا برسی و رفع شود . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام طبق تصویر بالا چطور می تونم در این قالب منوی اصلی را همانند منوی اصلی تصویر آبی بکنم ممنون در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام امیر جان شما باید پسوند کلاس ماژول رو تغییر بدید و طبق قالب باید پسوند رو قرار بدید معمولا پسوند های کلاس ماژول در قالب های استاندارد جوملا این هست: _menu و _text شما باید ببینید پسوند کلاس چی هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز امیر حسین جان هر دو را زدم اما تغییری نکرد از کجا باید بدونم پسوند کلاس چیه ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 معمولا سایت سازنده موقعیت ها و پسوند کلاس های قالب رو هم میگه شما باید از سایت سازنده اطلاع کسب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 خوب من از جومینا این قالب را گرفتم الان تکلیف چیه ؟ میشه بگید چکار کنم ؟ :huh: در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 به نظرم باید شما صبر کنید تا آقای تهرانی از کلاس های آموزشی برگردن تا از ایشون سوال کنید، چون ایشون این قالب رو ارائه دادن و بیشتر اطلاع دارن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام بهترین کار همونی هست که تو پست قبلیم عرض کردم ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون شمسی جان منظور شما این پست هست ؟ با سلام دوست عزیز بدون دمو که نمیشه گفت کجا باید قرار بگبره ! شما کار هاتونو بکنید موقعی انتقا به هاست انجام دادید دمو بدید تا برسی و رفع شود . یا حق دوستان عزیز متاسفانه الان اینترنت من ذغالی هست و نمی تونم آپلود کنم روی هاست چون حجم سایت 50 مگابایتی میشه خواهشا همینطور کمکم کنید در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 دوستان خیلی ببخشید یعنی اصلا هیچ راه حلی وجود نداره که فهمید پسوند کلاس چی هست. :huh::huh: در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 امیر جان این کار کار راحتی نیست با قالب های آرتیستر و شما باید کد ها رو بررسی کنید و چون کدها زیاد هستن، نیاز به زمان داره ولی اگه کسی این قالب رو ارائه داده حتما آشنا هست به کدهای قالب! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 من اگر بخواهم خودم بررسی کنم کدوم قسمت از کد ها را باید بگردم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 مشخص هست معمولا در انتهای کد : modultable پسوند کلاس رو اضافه میکنن مثل: moduletable_menu در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون امیر حسین جان تشکر من کل کدهای قالب را گشتم اما اصلا اثری از modultable نیست :huh: در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 حتما موجود هست چون ماژول های جوملا از این کلاس استفاده میکنن شما باید در تمام فایل های سی اس اس بگردی چون ممکن در فایل دیگه ای به غیر از فایل اصلی سی اس اس قالب گذاشته باشن مثل "joomla.css" در ضمن غلط تایپی بود درستش اینه: moduletable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون دست گلت درد نکنه راستش همه جا را گشتم اما باز هم اثری از moduletable نیست دیگه نمی دونم چی کنم ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadmotamedi 0 ارسال شده در مهر 90 برای ایجاد منوی اصلی همانند پیش نمایش در این قالب می بایست هنگام ایجاد ماژول جدید ، کلاس منو و کلاس ماژول را برابر مقدار زیر قرار دهید. art-vmenu در نتیجه در پوزیشن left منویی شبیه آنچه نمایش داده شده است خواهید داشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر