high2 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من پلاگین فیلم گالری رو نصب کردم ولی نمیدون چه طور وکجا استفاده کنم چه طوری در صفحه مورد نظر قرارش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز شما لینک دمو و لینک دانلود رو از سایت سازنده قرار بدید تا بررسی بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 دمو افزونه از سایت سازنده اینم لینکه دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز این نیازی به توضیح نداره { filmgallery=FOLDER,WIDTH,HEIGTH,SCROLLPOSITION,FILELIST} همانطور که در کد بالا مشاهده میکنید روش قرار دادن اندازه گالری و پوشه تصاویر و موقعیت اسکرول بار توضیح داده شده برای مثال به کدهای زیر توجه کنید {filmgallery=images/fadegallery3,400,200,right} و {filmgallery=images/fadegallery3,400,200,bottom} همون طور که آقای گنجی فرمودن شما باید به صورت بالا عمل کنید. در ادیتور سایتتون وقتی میخوایید انتهای مطلب چند تا عکس به صورت گالری قرار بدید کد بالایی که آقای گنجی فرمودن قرار میدید.گزینه هاشو توضیح میدم images/fadegallery : این مسیر فایل های عکس هست. شما در مدیریت رسانه میتونید این مسیر رو ایجاد کنید یا اینکه به جای این مسیر مسیر پوشه stories رو قرار بدید، مثل : images/storeis with : اندازه گالری که میخوایید ایجاد کنید رو تنظیم میکنه، معمولا عرض ستون مطلب در قالب ها بالای 500 پیکسل هست، پس شما هم عرض رو 500 قرار می دید. height : این هم ارتفاع گالری رو مشخص میکنه. scrollposition: این هم محل قرار گیری اسکرول گالری رو تعیین میکنه، مثل :left,right,bottom در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست من میدونم این چند روز خیلی اذیتتون کردم یعنی این کد رو در مت مطلبم قرار بدم یک دکمه به عنوان تغییر وضعیت ویرایش گر هست اونو بزنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 نه دوست عزیز شما این کد رو مثل مطلب فارسی قرار میدید و نیازی به دکمه toggleeditor نیست. امیدوارم مشکلتون حل بشه. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر