high2 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من میخوا لینک ایجاد حساب کاربری پاک شه چه کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما در قسمت تنظیمات کلی در مدیریت سایت تب سیستم و در قسمت تنظیمات ایمیل میتونید این کار رو انجام بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز رفتم ولی تو تب سیستم ولی چیزی متوجه نشدم من میخوام لینک ایجاد حساب کاربری در فرم ورود پاک شه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز شما در تنظيمات سيستم عضويت رو غير فعال كنيد لينك ايجاد حساب كاربري نمايش داده نخواهد شد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز هرچی گشتم نبود دقیقا کجا میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز کمی دقت کنید دوستان وقتی راهنمایی میکنن شما هم کمی از خودتون تلاش کنید و دنبال گزینه مورد نظر بگردید! برای این کار به تنظیمات کلی->سیستم->تنظیمات کاربری و در این قسمت در اولین مورد نوشته شده "اجازه ثبت نام" خوب این گزینه رو "خیر" قرار بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در مرداد 91 فکر کنم در جوملا 2.5.6 به قسمت دیگری منتقل شده باشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آقای محترم فکر می کنم این تاپیک برای کمک به یکدیگر ساخته شده. لطفا اگر براتون سخته که درست راهنمایی کنید لطفا این کار رو انجام ندید. اگر نمی خوای درست بگی نیازی هم نیست ادعای عالم بودن کنی اول اينكه به انجمن جومينا خوش آمديد دوم اينكه لطفا قوانين رو مطالعه كنيد سوم اينكه تاپيك قديمي رو بالا نياريد چهارم اينكه مخفي شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر