دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام به همه دوستان جومینانشین در این تاپیک قصد دارم یه کامپوننت کاربردی رو به همه شما دوستان عزیز معرفی کنم کامپوننت Mobile که به صورت خودکار بازدیدکنندگانی رو که توسط موبایل در حال مشاهده سایت شما هستند رو تشخیص میده و قالب سایت جوملایی شما رو برای مشاهده مناسب در موبایل تغییر میده و در واقع یک سایت موبایلی میسازه!!! این کامپوننت با آیفون،آندروید،نوکیا wap و سایر گوشی های موبایل سازگاری داره متاسفانه در سایت سازنده هیچ اسکرین شات و دمویی پیدا نکردم!!!!! توضیحات سایت سازنده لینک دانلود دانلود کامپوننت نمایش نسخه موبایلی سایت جوملایی موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 90 خودتون راهش انداختین؟ نیاز به پارامتربندی خاصی داره؟ بدم نمیاد اگر بدون اشکال باشه ترجمش کنم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 نه دوست عزیز هنوز ازش استفاده نکردم چیز زیادی واسه فارسی کردن نداره فک کنم حدود 150 خط متاسفانه توی سایتش هم چیز خوبی پیدا نکردم باید تو انجمنش گشت دید پارامتر خاصی داره یا نه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 90 روی موبایل همچین اروری می ده! : [align=LEFT]directory listing denied this virtual directory does not allow contents be listed[/align] دوستان اگر کسی با پارمترهای این افزونه آشناس لطفا راهنمایی کنه... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر