molana_rumy 0 ارسال شده در تیر 90 سلام خدمت دوستان عزیز من یه منو ساختم که دوتا زیر منو داره که هر کدوم به یک مطلب لینک شدن. ولی خود منوی پدر هم لینکه چون مجبورم موقع ایجاد لینک , بالاخره اونو به یه چیزی وصل کنم. سوالم اینه که چطور میشه کاری کرد که فقط منوهای فرزند لینک باشند و منوی پدر لینک نباشه ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان کسی نیست جواب ما رو بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز صبور باشید و اسپم ندید..!!! برای اینکار گزینه از منویی که میخواهید لینک نباشد را انتخاب کنید و وارد تنظیمات این گزینه بشید در تنظیمات نوع منو رو زده و در صفحه باز شده نوع رو "فاصله انداز" انتخاب کنید تا دیگه در منو به صورت لینک نمایش نده و به صورت ساده نشون داده بشه. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 90 در ضمن بهش می گن منوی مادر نه پدر!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در تیر 90 با تشکر از شما دوست عزیز از اینکه اسپم دادم عذر خواهی میکنم. منظور شما از تنظیمات نوع منو کجاست ؟ من هرچه میگردم همچین چیزی پیدا نمیکنم! منظورتان تغییر گزینه منو است ؟ در این مورد هم فقط یک تفکیک کننده پیدا کردم که تنظیمات خاصی در قسمت پارامترها (سمت چپ) نداشت. منظور شما همین است؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز بله همين است بخاطر ترجمه هاي متفاوتيب كه وجود دارد ممكن است كلمات با هم فرق كنند موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر