emperor69 1 ارسال شده در تیر 90 سلام این آدرس رو ببینید: http://www.formsys.com/extras/FDS/webhelp/maxsurf/msmanual.htm#perspective_window.htm البته میدونم با جوملا نیست .من یه سایت دارم ولی میخوام یک بخشی مثل این آدرس بسازم و بهش اضافه کنم.حالا چند تا سوال دارم: 1- با چی ساخته شده؟ frontpage ؟ 2- محتوای درون این نوع صفحات در گوگل index میشن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در تیر 90 با تگ های فریم html و خاصیت های اون می تونید این کار رو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در تیر 90 ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدین یا یه لینک آموزش بذارین.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام توی سورس صفحه این تگ وجود داره [align=LEFT] < meta name = "generator" content = "RoboHelp by eHelp Corporation www.ehelp.com" > [align=RIGHT]در واقع این یک صفحه html سادست که در سمت راست فریم گذاشته و در سمت چپ به صفحات لینک داده کار سختی نیست میشه با فرانت پیج هم چیچ چیزی درست کرد موفق باشی[/align] [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 چند تا نرم افزار معرفی میکنم که این کار رو برات انجام میده Dr.Explain Help & Manual producing ehelp چون نرم افزارها فوق تجاریند نمیتوند لینکش رو برات بزارم ولی اگه مجموع ه نرم افزار ی لرد 11 رو بگیری تقریبا 15 نمر افزار داره که اکثرا این کار رو برات انجام میده نرم افزارهای ساخت فایل راهنما که خروجی html داشته باشند اون سایتی که لینک دادی هم با WebHelp 5.50 طراحی شده WinCHM Pro v4.18 این نرم افزار هم محشره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام ممنو از جوابتون ولی دوست عزیز بهتر بود به تاریخ آخرین پست یه نگاهی مینداختید ! @ از بالا آوردن تایپیک های قدیمی خوداری کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر