nariman132 0 ارسال شده در تیر 90 باسلام من هر کاری می کنم که در قسمت نصب دیتابیس را وارد کنم ایراد می گیرد.دوستان اگر لطف کنند راهنمایی بکنند.در ضمن هاست من پلسک است. [attachment=58] [attachment=59] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 رمز دیتا بیس را دستی خودتون وارد کنید و دقت کنید که خیلی طولانی نباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nariman132 0 ارسال شده در تیر 90 رمز رو خودم هم که وارد میکنم باز ایراد می گیرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 تا الان کار ندارم مشخصات هاستتون را بفرستید براتون نصب کنم فقط لطفا سریع نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nariman132 0 ارسال شده در تیر 90 در پیام خصوصی فرستادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nariman132 0 ارسال شده در تیر 90 باسلام من هر کاری می تونستم کردم ولی این دیتابیس رو برای نصب بسته خبری جومینا نمی شناسد و پیغام خطا می دهد دوستان اگر می تونند کمک کتتد. دیروز قرار بود آقای تهرانی کمک کنند ولی انگار سرشون شلوغه [attachment=60] [attachment=61] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بله آقای تهرانی سرشون شلوغ هست، بنده در خدمتتون هستم، اطلاعات کنترل پنل هاست رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام مشکل بررسی و بسته براحتی نصب شد ! علت مشکل: قبل از نصب بسته بایستی پوشه های: cache و installation و tmp و فایل configuration.php قابل نوشتن می شدند... کنترل پنل هاست شما پلسک بود که فکر می کنم به این خاطر برای قابل نوشتن کردن پوشه ها یا فایل مشکل داشتید که بنده پوشه ها و فایل مورد نظر رو براتون قابل نوشتن کردم و نصب با موفقیت انجام شد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر