meysam_shamseh 0 ارسال شده در تیر 90 سلام خدمت همه دوستان، اين افزونه كه براي دانلود در جومينا استفاده شده كه وقتي روي دانلود كليك مي شه يه صفحه اپلود سنتر جومينا رو مياره چيه؟ من مي خوام اگه همچين چيزي هست براي يه سايت استفاده كنم كه مشتري هاي زيادي داره و هر مشتري بايد صفحه اختصاصي مربوط به خودش و قابل مشاهده براي همه رو داشته باشه.امكانش هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 میثم عزیز این افزونه نیست یه اسکریپت رایگان که جومینا واسه خودش یه قالب سفارشی درست کرده و به این شکل در اومده اسم اسکریپتش کلیجا هست اینم ادرس واسه دانلودش http://forum.joomina.ir/thread-3742.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 اگر منظورتون باز شدن لينك در همان صفحه است از پلاگين مديا باكس jce استفاده شده ولي اگر منظورتون خود اسكريت اپلودسنتر است اسكريپت كليجا است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meysam_shamseh 0 ارسال شده در تیر 90 من نصبش کردم و ادیتور پیش فرض روهم به jce تغییر دادم ولی تو ادیتور چیزی اضافه نشد ،می شه راهنمایی کنید چطوری ازش استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در تیر 90 با سلام به مطلبتون لینک می دید تو مشخصات لینک در قسمت Stylesheet Classes وارد می کنید jcepopup دیگه باقیش حله کدهای دیگه رو هم تو سایت اصلی می تونید پیدا کنید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر