arash2860 11 ارسال شده در تیر 90 با سلام بنده قصد دارم جهت سایت شخصی از قالب رعد جومینا استفاده کنم ... اما بعضی از قسمت های قالب راست چین نیست ؟ دوستان لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید ... لینک فایل قالب http://up.iranblog.com/images/vlfb7pc5kk6ho8l9dnny.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 تمام قالب های جومینا راست چین هستن! دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید و بگید کدوم قسمت فارسی و راست چین نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام آرش جان ببنید تو دمویی که خود جومینا از قالب رعد گذاشته منوی اصلی سمت راسته و همه چیز هم راست چین شدست پس قالب مشکل نداره شما اگه روی لوکال نصب نکردی دموی آنلاین قرار بده تا دوستان ببین این عکسایی که شما گذاشتی اصلا راست چین نیستند و امکان نداره جومینا قالب چپ چین بذاره مگر در بخش قالب های فارسی نشده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 درود بر شما چرا امکان داره . ببنید من قالب ها را 2 زبانه فارسی میکنم یعنی template_rtl.css را به قالب اضافه میکنم ممکنه یادم رفته باشه که این فایل را به نصاب هم معرفی کنم به همین دلیل وقتی قالب نصب میشه این فایل باهاش نصب نمیشه . البته ممکنه ! اما راه حلش اینه که کل فایل های قالب را که دانلود نموده اید دستی در هاستتون آپلود کنید ارادتراستی در مورد اون گلوله ها حتما کلاس ماژول داره ، کلاس ها را بردارید . یک نکته دیگه جوملای جی پرشین به دلیل اینکه در قسمت راست چین نمودن برخی ماژول ها از جمله لاگین در هسته دستکاری شده پیشنهاد نمیشود . بعدا اگر بخواهید سایتتون 2 زبانه بشه براتون مشکل بوجود میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 90 اینم نمونه آنلاین : www.pcco.ir البته در فایرفاکس مشکلی نیست اما در IE علامت ها مثل عکس بالا راست عبارات قرار نمی گیرن ... چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما با چه نسخه ای تست کردید؟؟ با سیستم دیگه چک کردید؟؟ من که مشکلی در IE ندیدمالان دوباره تست کردم با نسخه IE6 مشکل داره و با بقیه درسته شما در خط 1723 فایل template.css این کد رو جایگزین کنید: .art-post ul li, .art-post ol ul li { background-image: url("../images/postbullets.png"); background-position: right;!important background-repeat: no-repeat; overflow: auto; padding-left: 13px; } تست کنید ببینید درست میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر