me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت مدیران فیلد جستجوی بالای انجمن مشکل داره هیچ عبارت انگلیسی رو جستجو نمیکنه و فقط میگه یافت نشد اما از صفحه خود جستجو به آدرس search.php درست کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 تست شد مشکلی نداشت من کلمه admin را جستجو کردم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام من برای تست همین الان کامه search رو سرچ کردم مشکلی نداشت - ولی باز احتمال داره در بعضی کامات خوب کار نکنه ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در تیر 90 درسته من الان کلمه xfrom رو سرچ کردم جواب نداد با اینکه در صفحه search.php جواب می داد موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 ولی باز احتمال داره در بعضی کامات خوب کار نکنه درسته فقط بعضی کلمات رو نمیاره اتفاقا کلماتی که تست کردم جزئ همون بعضی ها بوده. اکثر موارد رو مشکل نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام درطراحی قالب بعدی فروم سعی میکنم در نظر بگیرم ! ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر