pilates 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام بعد از انتقال قالب از لوکال روی هاست چند مشکل رو دیدم یکی اینکه عدم سازگاری قالب با اینترنت اکسپرورر و موزیلا مهترینش ارور برای استفاده از پلاگین کوچک کردن تصویر البته فکر می کنم چون وقتی غیر فعالش می کنم بازم همچین اروری هست ارور Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in /home/iransep/domains/ndomainw.ir/public_html/fa/plugins/content/plg_imagesized.php on line 335 ازدوستان گرامی لطفا کمک کنند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 ببخشید کدوم قالب تابناک را میگید ؟ ما سه تاش را تا حالا منتشر کرده ایم اگر منظور شما تابناک هزاره است اون مشکلی نداره شما میتونید دموش را ببینید . مشکل از کار خودتونه ! اما در مورد این اخطار Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in /home/iransep/domains/ndomainw.ir/public_html/fa/plugins/content/plg_imagesized.php on line 335 دوست عزیز وقتی روی هاست جوملا نصب میکنید حتما ابتدا سطح دسترسی ها بررسی کنید . این مشکل برای اینکه سطح دسترسی پوشه های شما درست نیست ! به پوشه پلاگین و ماژول برید و سطح دسترسی پوشه های مرتبط را روی 777 قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilates 0 ارسال شده در تیر 89 سلام خدمت استاد گرامی پلاگین plg_imagesized من سطح دسترسی پوشه ها رو تغییر دادم یعنی پوشه content و خود فایل plg_imagesized.php را به 777 تغییر دادم آیا پوشه یا فولدر دیگه ای هست که وابسته باشه ببخشید که خیلی سوالم ابتدائی ممنون می شم راهنمایی کنین و اینکه دوست عزیز علت تاپیک زدن من هم همینه آیا پوشه دیگه ای هم که نمی دونم از شما بپرسم تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 دوست من شما میگید قالب مشکل داره در صورتی که قالب نداره یک کاربر دیگه که نمودنه قضیه چیه میبینه اون هم فکر میکنه قالب مشکل داره . داحل پوشه پلاگین و images هم 777 کنید . من دقیقا یادم نیست کدوم پوشه هاست اما هر پوشه ای که با نصب این پلاگین ساخته میشه باید دارای دسترسی 777باشند این حالت زمانی پیش میاد که سرور شما امنیتی باشه . یعنی 755 را قابل نگارش نشناسد که البته بدم نیست بهتره شما امنیتش بیشتر میشه ! پیغام خطای بعدی را بگید که همینطور دنبالش کنیم تا درست شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilates 0 ارسال شده در تیر 89 تشکر از استاد گرامی من از حضورتون معذرت می خوام این قالب از زیباترینهاست من قسط جسارت نداشتم این فولدر ها رو پرمیشنش را تغییر دادم به 777ولی نشد administrator/backups/ Writeable administrator/components/ Writeable administrator/modules/ Writeable administrator/templates/ Writeable components/ Writeable images/ Writeable images/banners/ Writeable images/stories/ Writeable language/ Writeable mambots/ Writeable mambots/content/ Writeable mambots/editors/ Writeable mambots/editors-xtd/ Writeable mambots/search/ Writeable mambots/system/ Writeable media/ Writeable modules/ Writeable templates/ Writeable تو فروم جوملا دیدم اینم لینکش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simlink 0 ارسال شده در دی 90 درسته این تاپیک واسه خیلی وقت پیش هست ولی میگم شاید اگه کسی باز به این مشکل بر خورد گیر نکنه این خطا به علت بسته شدن فانکشن touch در فایل php.ini سرور هست که به علت مسائل امنیتی بسته شده در سرور سایت شما و ادمین سرور می تونه با اختصاص دادن private ini به شما مشکلتون رو حل کنه که البته فکر نکنم کسی این کار رو بکنه... می تونید هاستینگ دیگه ای انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر